Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodába mentem dolgozni volt...

Irodába mentem dolgozni volt ott egy kiabálós lány,mindig kiabált,csúnyán beszélt,jelentettem a Főnöknek mondta,hogy ő vállalta,hogy így beszéljen,kiderült epilepsziás volt a lány,kiléptem miatta,jól döntöttem?Szerintetek miért kiabált mindig?

Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 23:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

6-os pont az ilyen retardaltaltaktol tart itt a vilag. Gondolkozzatok mar el bazdmeg hogy ha valakinek betegsege az hogy akaratlanul karomkodik mennyire szar lehet neki nem csak a kornyezeteben eloknek. Nemntehet rola kenyszerbol jon akar csak pl mikor elkezd csuklani az ember. Ennyire visszamaradottak lennetek agyilag hogy keptelenek vagytok felfogni?

Igen bazdmeg normalis emberkent lehetne annyi eszed hogy kussban maradsz nem pesig te hoborogsz. Igy is van eleg gondja egy olyannak aki ilyen betegseggel el te pedig meg baszogadot is. Majd miattad mert te vagy mr tokeletesnem fog dolgozni meg lakatot tesz a szajara hogy ne tudjon megszolalni se.

2022. jan. 20. 09:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább tourette szindrómás lehet.
2022. aug. 12. 00:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!