Milyen logika alapján van a legtöbbet kereskőknek ingyen kávéautomata, a legrosszabbul keresőknek meg fizetős?
Ebben mi a logika? Céges iroda, ahol a „felső“ szinten dolgozóknak ingyen kávéautomata van noha ezt az ő jövedelmi viszonyaik nem igazán indokolják (milliót súroló bérek vannak „odafent“
A lenti szinteken ahol meg ilyen bruttó 200-250-es irodisták vannak ott meg fizetős...
nem épp fordítva kéne lennie?
Azért mert értékesebbek,többet tudnak mint az alattuk lévők.
A felső szinten dolgozókat nehezebb helyettesíteni,nagyobb felelősséggel jár a munkájuk amiért ilyen plusz juttatásokat kapnak.
10. Akkor az 20 év lesz fiam,vagy létesítsz szeggzi kapcsolatot valamelyikkel.
Válassz! :)
Lehet nem merik ott hagyni a kávégépet.
Nálunk mindenkinek jár ingyen kávé.
Kávébabot folyton ellopják és időnként a kávégépet is.
Fel kellett szerelni egy kamerát ami a kávégépet veszi.
Valaki szétverte a kamerát aztán levágta az odaláncolt kávégépet, úgyhogy már a kamerát is kamera veszi.
13. a kukás autó hátulján kezdtem 16 évesen. Ma (8 év után, 24 évesen) én felelek a kiemelt ügyfélkapcsolatért, az emeleti irodából, ingyen kávéval, egy új Seat Aronával, tankolókártyával és 650 nettóval, amihez három havonta hozzájön kb. egy-másfél milla jutalék az árbevételek alapján.
Tudom, hogy hihetetlen de ha nem szarod telibe a munkádat, képzed magad és több mint két fogad van, akkor bármit el lehet érni.
". a kukás autó hátulján kezdtem 16 évesen. Ma (8 év után, 24 évesen) én felelek a kiemelt ügyfélkapcsolatért, az emeleti irodából, ingyen kávéval, egy új Seat Aronával, tankolókártyával és 650 nettóval, amihez három havonta hozzájön kb. egy-másfél milla jutalék az árbevételek alapján."
Világos. Várj csöngettek, a római pápa jött hozzám teára.
#18, pedig nem lehetetlen, amit a 17-es írt.
Dolgoztam egy takarítócégnek.
Havonta, ismétlem havi 1 pihenőnapom volt, fizettek kemény 115.000 ft-ot. Ezt 3 éve, tehát nem is valamikor a kőkorban.
Mindenki szart a munkába, kivéve én és egy másik kollégám.
És bármily meglepő a munkamorál ilyen szar körülmények között is meghozta a gyümölcsét. Először csak a jól fizető kárpitozást kaptam, utána csoportvezető, területi helyettes, majd területi vezető lettem.
450-et keresek
Ha valakinek ilyen-olyan okból nincs lehetősége tanulni, akkor az alja munkákból is ki lehet törni, ha az embernek van munkamorálja.
Mar válaszoltam ide,de egye fene!
Nem mindegy?
Kit érdekel,hogy kaveautomata?
Ugyanolyan,mint ami bárhol mashol van?
Akkor neki nem mindegy,hogy 80 vagy 120 forint?
Úgyse veszít semmit.
Es a kávé egy termék,az ember megveszi.
De ez a legkisebb dolog neki,hiszen céges kocsi,ceges tankolas,stb.
Ő neki a kávé a legkisebb dolog.
Nagyon elit helyeken gondolom olyan a kávé,ami a macskán már átment,es 20000/adag.
De ha csak ugyanaz a kV automata,akkor kit erdekel?
Magas rangu tiszt létére ugyanazt issza mint te.
80ft-ért nehogy sírjunk már.
Azért itthon a pénz nagy dolog,igen,a fizetések,az árak.
De 80ft-ot még egy csöves is ki tud fizetni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!