Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen logika alapján van a...

Milyen logika alapján van a legtöbbet kereskőknek ingyen kávéautomata, a legrosszabbul keresőknek meg fizetős?

Figyelt kérdés

Ebben mi a logika? Céges iroda, ahol a „felső“ szinten dolgozóknak ingyen kávéautomata van noha ezt az ő jövedelmi viszonyaik nem igazán indokolják (milliót súroló bérek vannak „odafent“

A lenti szinteken ahol meg ilyen bruttó 200-250-es irodisták vannak ott meg fizetős...

nem épp fordítva kéne lennie?

2022. jan. 9. 12:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

Azért mert értékesebbek,többet tudnak mint az alattuk lévők.

A felső szinten dolgozókat nehezebb helyettesíteni,nagyobb felelősséggel jár a munkájuk amiért ilyen plusz juttatásokat kapnak.

2022. jan. 9. 13:52
 12/24 anonim ***** válasza:
20%
Másra nem jó, mint gyűlölködést szítani a dolgozók között. 180 Ft-ot ki tud fizetni egy csóri alja munkás is, meg a legfelsőbb felső vezető is.
2022. jan. 9. 16:00
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

10. Akkor az 20 év lesz fiam,vagy létesítsz szeggzi kapcsolatot valamelyikkel.

Válassz! :)

2022. jan. 9. 16:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem merik ott hagyni a kávégépet.

Nálunk mindenkinek jár ingyen kávé.

Kávébabot folyton ellopják és időnként a kávégépet is.

Fel kellett szerelni egy kamerát ami a kávégépet veszi.

Valaki szétverte a kamerát aztán levágta az odaláncolt kávégépet, úgyhogy már a kamerát is kamera veszi.

2022. jan. 9. 16:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#14, milyen istentelen sutyerák helyen dokgozol? :D
2022. jan. 9. 16:36
 16/24 anonim ***** válasza:
72%
Ez is egy juttatás, mint a cafeteria, cégautó, telefon laptop, képzések stb.
2022. jan. 9. 19:02
 17/24 anonim ***** válasza:
36%

13. a kukás autó hátulján kezdtem 16 évesen. Ma (8 év után, 24 évesen) én felelek a kiemelt ügyfélkapcsolatért, az emeleti irodából, ingyen kávéval, egy új Seat Aronával, tankolókártyával és 650 nettóval, amihez három havonta hozzájön kb. egy-másfél milla jutalék az árbevételek alapján.

Tudom, hogy hihetetlen de ha nem szarod telibe a munkádat, képzed magad és több mint két fogad van, akkor bármit el lehet érni.

2022. jan. 18. 15:26
 18/24 A kérdező kommentje:

". a kukás autó hátulján kezdtem 16 évesen. Ma (8 év után, 24 évesen) én felelek a kiemelt ügyfélkapcsolatért, az emeleti irodából, ingyen kávéval, egy új Seat Aronával, tankolókártyával és 650 nettóval, amihez három havonta hozzájön kb. egy-másfél milla jutalék az árbevételek alapján."

Világos. Várj csöngettek, a római pápa jött hozzám teára.

2022. jan. 18. 17:24
 19/24 anonim ***** válasza:

#18, pedig nem lehetetlen, amit a 17-es írt.

Dolgoztam egy takarítócégnek.

Havonta, ismétlem havi 1 pihenőnapom volt, fizettek kemény 115.000 ft-ot. Ezt 3 éve, tehát nem is valamikor a kőkorban.

Mindenki szart a munkába, kivéve én és egy másik kollégám.

És bármily meglepő a munkamorál ilyen szar körülmények között is meghozta a gyümölcsét. Először csak a jól fizető kárpitozást kaptam, utána csoportvezető, területi helyettes, majd területi vezető lettem.

450-et keresek

Ha valakinek ilyen-olyan okból nincs lehetősége tanulni, akkor az alja munkákból is ki lehet törni, ha az embernek van munkamorálja.

2022. jan. 18. 17:52
 20/24 anonim ***** válasza:

Mar válaszoltam ide,de egye fene!

Nem mindegy?

Kit érdekel,hogy kaveautomata?

Ugyanolyan,mint ami bárhol mashol van?

Akkor neki nem mindegy,hogy 80 vagy 120 forint?

Úgyse veszít semmit.

Es a kávé egy termék,az ember megveszi.

De ez a legkisebb dolog neki,hiszen céges kocsi,ceges tankolas,stb.

Ő neki a kávé a legkisebb dolog.

Nagyon elit helyeken gondolom olyan a kávé,ami a macskán már átment,es 20000/adag.

De ha csak ugyanaz a kV automata,akkor kit erdekel?

Magas rangu tiszt létére ugyanazt issza mint te.

80ft-ért nehogy sírjunk már.

Azért itthon a pénz nagy dolog,igen,a fizetések,az árak.

De 80ft-ot még egy csöves is ki tud fizetni.....

2022. jan. 18. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!