Az kinek a felelőssége ha szaktudást igénylő munkakörbe olyat vesznek fel akinek a legelemibb munkafolyamatokról sincs lövése se?
papírja megvan, de sose dolgozott a munkakörben. ezt tudja a cég is de felveszik. majd az első napokban kiderül hogy a legelemibb feladatokat se lehet rábízni mert semmit se tud.
ez a helyzet kinek a felelőssége?A cég miért nem tesztelte őt a gyakorlatban belépés előtt?
Azé a főnöké aki felvette. Vagy azé akit megbízott a főnök, hogy választja ki melyik jelöltet vegyék fel.
Pl. eladó a szakmám, de sosem dolgoztam benne, jelentkeztem egy üzletbe, de a kereskedelem jogi, háttér dolgairól már alig emlékszem vmire a tanultakból.Kaptam egy esélyt próba napra, a nyugdíjba vonuló nő, engem javasolt a probanaposok közül, fel is vettem. Aztán lassan kiderült, hogy nem tudok lóf*szt sem a gyakorlatban. (Na nem eladni, mert azt bárki tud) Úgyhogy sokáig szívtak velem a kollégák. Már beeljöttem persze nagyjából. Nem árultam zsákba macskát, el mondtam, hogy nem dolgoztam egy percet sem a kereskedelemben, mégis felvettek mert kedves vagyok.
a kérdező még mindig nem volt képest leírni, hogy milyen munkáról van szó...
Gondolom nem programozónak rakták be, vagy órásmesternek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!