Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy állástalan mondhat olyat...

Egy állástalan mondhat olyat hogy X ft bérért nem HAJLANDÓ dolgozni? Aki 0 ft-ot keres annak még egy minimálbér is bér!

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 14:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
24%

Ha nem dolgoznal, hogyan lennel ugyanott mint pl egy 180as fizuval?

0 bevetellel miből fizetned az albit?

2022. jan. 6. 21:44
 22/40 A kérdező kommentje:

"nt pl egy 180as fizuval?"

Az a 180 az 130... annyi a minimál nettóban

2022. jan. 7. 08:21
 23/40 anonim ***** válasza:
0%

22: szarva közt a tőgyét megtaláltad, gratulálok! :-D

Ebből a szempontból irreleváns, hogy 180 vagy 130 - ha 0 a bevételed!

Tehát a te példádból kiindulva, nulla bevételből hogyan fizetsz albit?

Ezt írtad: " Nem mehetek, mert ugyanott lennék, mintha nem dolgoznék."

Nem lennél ugyanott! Mínuszban lennél!

2022. jan. 7. 08:24
 24/40 A kérdező kommentje:

"Ezt írtad: " Nem mehetek, mert ugyanott lennék, mintha nem dolgoznék."

AZT NEM ÉN ÍRTAM...

khm..

én épp az a hozzászóló voltam aki MERT rákérdezni hogy melyik a jobb-nettó minimálból nyomorogni és a hó végén nullára kijönni

vagy nulla forintból nyomorogni és a hó végén bőven mínuszra kijönni

2022. jan. 7. 08:30
 25/40 anonim ***** válasza:

"És milyen jó ezt az időt otthon 0 ft-tal nulla bevétellel élvezni igaz-e? elvégre a víz gáz fűtés villany ingyé van, a kaja meg nem kell mert fényevők vagyunk igaz-e?"

Komolyan nem értelek. Honnan veszed, hogy 0 forintja van? Most dolgozok évek óta szünet nélkül, van pénz a számlámon. Saccra 1 évig tudnám belőle fizetni az alapszükségleteket (fűtés, villany, kaja, gyógyszerek, stb) ha a mai naptól 0 ft bevételem lenne.

Ha ma kirúgnának, bizony én se fogadnék el bármilyen minimálbéres állást, mert tisztában vagyok vele hogy kaphatok jobbat is. Ha elfogadok valami szrt, csak nehezebben tudnék interjúkra járni, stb. Ha ilyen helyzetben lennék, megfontolnám hogy elvégzek mondjuk valami tanfolyamot, mielőtt jelentkezek bárhova. Szóval nem ugranék feltétlenül az első adandó lehetőségre.

Miért lennék ettől fényevő, és miért lenne nulla forintom???? Esküszöm nem értem.

2022. jan. 7. 09:56
 26/40 A kérdező kommentje:

"Miért lennék ettől fényevő, és miért lenne nulla forintom????"

Én NEM EZT ÍRTAM!! Tán olvasd el mit írtam.... Én azt írtam nulla forint bevétellel. EVIDENS A KÜLÖNBSÉG.

Neked nem? Te bajod.

2022. jan. 7. 10:22
 27/40 anonim ***** válasza:

A 13-as válaszoló írta, amit szó szerint idéztem.

2022. jan. 7. 10:24
 28/40 A kérdező kommentje:

"y elvégzek mondjuk valami tanfolyamot, "

És mégis mi az a csoda tanfolyam amit hamar el lehet végezni HM? Elárulod? Egy valamirevaló szakmai képzés 2-3 ÉV(!!!!) iskolarendszerben.... egy Bsc képzés 3 év. Egy ráépülő Msc 2 év az már 5 (!!!!) ÉV!! HM??? MIKOR????

2022. jan. 7. 10:25
 29/40 anonim ***** válasza:

Bsc diplomám már van, inkább továbbképzésekben gondolkozok. Azért írtam tanfolyamot, mert tanfolyamra gondoltam, nem pedig osztatlan egyetemi képzésre. Ha arra gondoltam volna, azt írtam volna. :)

Pl. tavaly elvégeztem egy SEO tanfolyamot, 1-2 hónap volt. De fontolgatom hogy elkezdek egy nyelvtanfolyamot is, jó lenne megtanulni még 1-2 nyelvet. Valószínűleg munka mellett is bele fogok vágni, de ha meg nem lenne épp munkám, akkor tuti beiratkoznék valamire.

Nyilván nem 1 év alatt fog az ember végzettséget szerezni, de a már meglévő képzettséget ennyi idő alatt is lehet tovább bővíteni.

2022. jan. 7. 10:36
 30/40 A kérdező kommentje:

" De fontolgatom hogy elkezdek egy nyelvtanfolyamot is, jó lenne megtanulni még 1-2 nyelvet"

És az pikkpakk megvan 1-2 hónap alatt igaz-e.... nem kerül évekbe áá dehogy.....

2022. jan. 7. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!