Miért szükséges ez a nyilatkozat egy megpályázott állásnál: "Magáncélra létesített ügyfélkapus elérhetőség vállalásáról nyilatkozat"?
Kormányhivatal kér ilyen nyilatkozatot az álláshirdetésben.
Korábban dolgoztam már állami szférában, ott nem kellett.
3# Milyen munkához kell és mit lehet vele kezdeni?
Nem igen használom, de így a saját nevem alatt és adataimmal elképzelni sem tudom, egyáltalán mit lehet azzal kezdeni egy munkahelyen, meg fenntartásaim is vannak a dologgal kapcsolatban.
Milyen munkakör?
Mikor én HR adminisztrációval foglalkoztam, a saját nevemmel és jelszavammal kellett belépnem, de az EGYKE nyomtatvánnyal jogosultságot kaptam ahhoz, hogy a cég munkaügyeit intézzem. Pl a T1041-es vagy a e-papír.
De a könyvelésen is a lányok ugyanígy, a saját ügyfélkapujukkal lépnek be. Egyszerűen csak kiválasztják, hogy kinek a nevében intéznek ügyet, a saját vagy cég ügyében.
Egyébként egy ügyfélkapu rengeteg mindenre jó, én kértem már le ház tulajdoni lapot, intézem a bölcsödei támogatást, a lakásfelújítást, foglalok idöpontot, tételesen le tudok kérni mindent ami adó és járulék, de annyi minden van még.
Pénzügyi feladatok ellátására keresnek embert, előny a forrás.net program és a számviteli feladatkörben szerzett tapasztalat.
Szerintem elengedem, forrást nem ismerem, kirát használtunk, a végzettségem meglenne, de tapasztalat nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!