Nagy baj, ha egy álláspályázathoz szükséges nyilatkozatot painttel írok alá?
Figyelt kérdés
Nincs nyomtatóm, vagyis van, de már csak szkennelni tud. És a város összes copy üzlete zárva egész hétvégén.2020. nov. 28. 13:32
1/5 anonim válasza:
Lefotózod az aláírásod egy fehér lapon. Kivágod kis négyzetbe az aláírást, a fotót eljuttatod a gépre (elküldöd email-ben, átviszed USB-n, stb.), akár paint-ben pedig odahúzod a megfelelő helyre a szép, kézzel írt szignót.
2/5 A kérdező kommentje:
1
Ez jó ötlet, köszi!
2020. nov. 28. 14:20
3/5 anonim válasza:
#1: Szuper vagy! Köszi a tippet!
4/5 anonim válasza:
Ugyan! Örülök, hogy segíthettem! :)
5/5 anonim válasza:
Én is úgy szoktam mint az első, csak Adobe Acrobat Readerrel, mivel a legtöbb dokumentumot ezzel a formátummal(pdf) küldik el. Ennek a programnak van beépített aláírás kezelője, teljesen olyan lesz, mint ha beszkennelted volna.
https://www.youtube.com/watch?v=eF5z8eMcZN8
A harmadik lehetőséget válaszd, a kép beszúrását (Image).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!