Mit lehet csinálni hogy ha a főnők , nagy nehezen ad ki akár egy szabadnapot is? Ha már szóba hozom ideges lesz, pedig lenne rá módja hogy kiadja.
Nekem egyszer volt egy átmeneti munkahelyem, tűzöltásra kellett, mert éppen kellett valami, pont év vége, de még járt szabadság, amit ki akartam venni a két ünnep között. Nem adták meg. Mivel amúgy is megfáztam a pocsék munkakörülmények miatt, elmentem táppénzre. Aztán úgy alakult, hogy pont hívtak egy másik helyről, ahova szintén beadtam az önéletrajzomat még mielőtt ide felvettek, és gyorsan tudtam váltani is próbaidő alatt, a ki nem adott szabadságomat meg ki kellett fizetniük.
Ha olyan probléma van, ami nem várhat, valahogy nem érdekel, milyen időszaka van a cégnek. Ha én rugalmas vagyok annyira a céggel, hogy akár hosszú szabadságom alatt is vállalok kisebb dolgokat szükség esetén (most év végén kellett pár táblázatot elküldeni a pénzügynek zárás miatt, és nem volt, aki helyettem megcsinálja), ezt a rugalmasságot tőlük is elvárom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!