Másnak sincs kedve újra dolgozni, újra visszatérni a szürke hétköznapokhoz?
Figyelt kérdés
A mi cégünk minden év végén le szokott állni körülbelül másfél hétre. Így teljesen átállok a pihenő, szórakozó, laza életritmusra.
Kihasználtam maximálisan a hosszú pihenőmet! Barátok, buli, késői lefekvés, késői kelés.
Holnaptól viszont újra vissza kell térni az unalmas, szürke hétköznapokhoz, az unalmas munkámhoz...
Semmi kedvem az egészhez... Bárcsak milliárdos lennék és sosem kéne dolgoznom!😅😂
2022. jan. 2. 18:58
11/13 anonim válasza:
Ilyen semmilyen érzésem van vele szemben.
Állítólag egy ideig csak helyettesítő lehetek,mondhatni hogy fix időben,mire megszoknám az egyik helyet már mehetek is a másikra és így tovább, ezáltal nem tudom megunni azt a helyet ahol éppen vagyok,most így utólag belegondolva nem is lesz annyira rossz ezt csinálni hurrá. 🙂
12/13 anonim válasza:
Nekem sincs, úgy meg duplán nehéz, ha mindössze annyi a motiváció, hogy ne kerüljek utcára.
13/13 anonim válasza:
már tegnap minden bajom volt ha ma menni kell éjszakára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!