Miről szoktatok ábrándozni a szürke hétköznapokban?
Azon, hogy milyen jó lenne, ha végre elindulhatnák azon az úton, amit az előző évben tanultam.
Azon is szoktam, hogy szeretnék magam mellett tudni egy határozott, domináns nőt, aki elfogadja a lábfétisemet: milyen jó lenne néha az adott nő lábaival foglalkozni, ami neki is tetszik.
Nem ábrándozásnak mondanám, inkább óvatos tervezgetés.
Nézegetem az eladó házakat, telkeket, építőcégek holnapjait és hasonlók, szép lassan áll össze a fejemben milyen házat akarok, és mire van lehetőségem.
Ábrándozni nem szoktam olyan gyakran, általában inkább csinálok valamit, ha van szabadidőm.
Elalvás előtt szoktam visszatérni egy ábrándképemhez, ez mindig ugyanaz: van egy kis házikóm valahol Norvégiában talán, az erdőben, egy kis tó mellett a hegyek között, én pedig kint ücsörgök vagy heverészek a ház mellett a stégen, élvezem a napfényt és a csendet. Igazából ennyi az egész, segít elaludni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!