Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért akarja a volt főnök,...

Miért akarja a volt főnök, hogy bocsánatot kérjek?

Figyelt kérdés

Az egyik internetes portálon állítólag volt egy lejárató cikk a volt munkahelyemről, és megvádolt a volt főnököm, hogy biztos nyilatkoztam nekik.

Kértem, hogy küldje el a cikket, mondta, hogy ne szórakozzak csal valljam be.

Kérdeztem, hogy van-e bizonyítéka ellenem, de terelt (vagyis nincs neki).

Majd pár nappal később azt mondta, hogy leszáll rólam , már elhiszi, hogy nem én voltam, csak annyit kér, hogy ünnepek után nyilvanosan kérjek bocsánatot hogy lenyugodjanak a kedélyek a munkahelyen mert megviselte őket a lejárató cikk.

Én hátsó szándékot érzek. Minek kérjek bocsánatot ha nem én voltam?

2022. jan. 1. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez csapda.

Kell egy bűnbak nekik.

Ha bocsánatot kérsz az egy beismerés, hogy te voltál.

2022. jan. 1. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérj bocsánatot, ha nem csináltál semmit. Most csak kell egy ember, akire rákenhetik az egészet, és így az esetlegesen fennálló gondot is el tudják sumákolni. Az is lehet, hogy már másnál is bepróbálkozott ezzel.
2022. jan. 1. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan cikket olvastam már, hogy nyilvánosan a munkáltató kért bocsánatot a dolgozótól. Néztem is, hogy ritka ez a mai világban, hiszen megbecsülés az kell egy munkahelyen, hiszen emberekből tevődik össze.
2022. jan. 1. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha mar nem dolgozol ott szóba sem kell állnod a vokt fönökkel mehet a pitsaba
2022. jan. 1. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Egyetértek a 4 hsz-val.
2022. jan. 1. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Kérjen ő bocsánatot, mert megrágalmazott!

Örüljön, ha nem kérsz jogi elégtételt, hogy rágalmaz, zaklat, fenyeget!

Ha lennél olyan sötét, buta, hogy bocsánatot kérnél a semmiért, akkor az beismerés, és akkor kártérítési pert indít ellened a cég lejáratásáért, mondván, hogy az neki súlyos, sok milliós kárt okozott, meg a jó hírneve, stb.

Töröld mindenhonnan, tedd spamba a levélcímeit, blokkold a telefonszámát a mobilodon.

Ha engedsz neki, akkor, bocsáss meg, tök hülye vagy és meg is érdemled.

Ha szerinte nem számít, hogy ki vállalja magára, vállalja el ő!

2022. jan. 1. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne kérj bocsánatot. Sőt. Nyugodtan kontrázz vissza. "Eddig még nem nyilatkoztam nekik, de lehet most teszek vele egy próbát :D". Szerintem ez egy egész jó ok lenne neki arra, hogy leszálljón rólad. Ha nem teszi nyugodtan fenyegesd meg, hogy feljelented zaklatásért. Nem meríti ki teljesen a zaklatás fogalmát, valszeg nem is foglalkozna vele a rendőrség, de lehet, hogy hülye és be fogja kajálni.

Amúgy az előző hozzászólóknak igaza van. Kell neki egy bűnbak akire ráverhetik a dolgot. Szabad tudni melyik cég ez :D?

2022. jan. 1. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy bocsánatot kérj olyanért, amit nem csináltál. Meg amúgy is: már nem dolgozol ott, kit érdekelnek? Főleg, ha a "lejáratás" nem is lejáratás, hanem az igazságot írták.
2022. jan. 1. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha felhívna ez lenne az egyszerű és velős válaszom: elmész te a budos pi@ába s bontanám a vonalat
2022. jan. 4. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!