Diplomás ember Pesten miért nevez JÓ állásnak egy olyan állást ahol bruttó 260 a bér? Nettóban 170 körül, ez egy diplomásnak Pesten JÓ???
Nem jo penz, de ha szereti csinalni a melot es nem ennyibol kell megelnie, hanem van mogotte valaki, akar szulok, akar partner, akkor oke. Amugy szar. En netto 290-ert vagyok raktaros. Ja, koszos leszek, de hetkoznap tok mindegy, ha programom van melo utan akkor hazajovok es lezuhanyzom elotte, ha csak valami gyors vasarlas akkor tok nyolc, altalaban atoltozom melo utan, szoval annyira nem maszkalok retkesen. Es mukormom is lehet es van is, lol. Nyilvan nem hatalmasak, de egy normal meretu korommel lehet dolgozni, meg sosem esett le egyik sem, mondjuk ennyibol kijon egy normalis kormos, nem valami szerencsetlen aki 3500-ert rakja fel csak menjen hozza valaki :D De nem ez a lenyeg. Ha valaki azert tanult mert konkretan azt a dolgot akarja csinalni, ami 170-et fizet, akkor mit csinaljon? Ha ugy ereznem, hogy mindenkepp pl tanar akarok lenni, ez a regi vagyam, akkor en sem mennek el masnak. Mellette tartanek maganorakat amivel kiegeszitem a penzt.
Ha viszont nem vagy diplomas, csak keresed az utadat, akkor erdemesebb inkabb a jobban fizeto melokat keresni, mindegy mi az, mert utana abbol lehet tanulni, vallalkozasra gyujteni vagy barmi.
"Ha mindenki csak a pénzt nézné, bezárnának az állami óvodák/iskolák"
Ez az állam szégyene, hogy diplomás közalkalmazottak éhbérért dolgoznak. A Lajtán túl azért nem így van. Itt focistának kell menni havi 3 milláért, mert a felcsúti ramszesz többe nézi őket.
"Nem jo penz, de ha szereti csinalni a melot es nem ennyibol kell megelnie... "
Ezt felénk hobbinak hívják. Nekem is van pár, de főállásban megkeresem a rávalót.
"diplomás" >> ez így nem mond semmit
diplomás az óvónő, meg az MNB vezető elemzője is
lehet,hgoy nem tudja a viszonyokat, lakbért nem kell fizetnie mert pl családi házában lakik ahol felnőtt, vagy pl nagyszülőnél akinek már a sajátja a házikója, más fizetésekhez amiket hallott, vagy pl minimálbérhez képest tényleg jól hangzik
vagy pl szereti a kollégáit , elismerik őt, és nem kell megerőltetnie magát, mert pl valamivel könnyedebb munka, mint pl egy gyári meló akár. lehet, hogy pl ül a számítógép előtt , és válaszolgat chatben az érdeklődők webshopos kérdéseire. szóval pl akár ez lehet jó. meg még akár lehet jó, hogy közel is van.
Általában, ha van egy állami bölcsődébe nevelőnő az mellett 1) pénzes pasi van 2) szüleivel lakik. Nekem a gyerekemnek két nevelője van, akik olyanok, mint a Columbo felesége. Az egyiknek három gyereke van, állami autó f.szom. A másik meg balettra jár. Szép szép jó ez így, csak idegesítő, hogy a gyerekem nevelőit nem látom dolgozni, szülői értekezlet nincs. Szépen felveszik a pénzt, de effektív munkát nem látok.
Szóval többnyire a mi bölcsődénkben ez a helyzet, egy nevelőnőre jut egy Dagobert bácsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!