Az alapítványi iskolás húgyagyú 11:39-kor már a másik felhasználójával lépett be, annyira bepörgött. De nem baj, tök jól megbeszéli magával a problémáit és 100%-ra értékeli a saját magának adott válaszát. Szerintem kár ebbe másnak beleszólnia.
2021. dec. 30. 11:53
22/39 anonim válasza:
Nem, nem jó munka - ha egész nap ül egy fotelben portásként, kávé, cigi 5 percenként, miközben kiolvassa a fél könyvtárat, akkor reális ez a fizetés. Ha akar is kezdeni valamit az életével, ahhoz kevés. Sok diplomás ismerősöm nem megy el jobban kereső munkára. Az indokok: koszos leszek, nem lehet műkörmöm(!) póthajam(!) (harmadik fejem😂), nemezé tanúltam annyit, ez proli munka, én XY menedzser vagyok ne viccelj, én nem fogok pakolni, nem leszek kajaszagú, stb. Én külföldön raktárosként (úgy, hogy nem tudtam targoncázni, ott tanítottak/iskoláztak be) 1500 euro nettó keresek és ebben még nincs benne az éjjeles pótlék, a szombat-vasárnap, az év végi prémium stb. A 170ezer firint minimum duplája marad minden hónapban, cserében "csak" egy szutykos raktáros vagyok. 😀
2021. dec. 30. 11:53
23/39 anonim válasza:
11 éve diplomáztam, suli alatt majdnem végig dolgoztam, de volt, ahol azzal utasítottak vissza gyorséttermi munkára, hogy túlképzett vagyok, nekem azért jól jött volna az is suli mellett. Lehet, hogy most másképp van, de már nem érint.
2021. dec. 30. 11:58
24/39 anonim válasza:
"akkor reális ez a fizetés."
de még ez esetben is a hideg vízre elég.
2021. dec. 30. 12:11
25/39 anonim válasza:
Nem a fizetés a minden. Ha valaki éveket áldoz arra, hogy tanuljon és azzal foglalkozzon majd, ami érdekli (ami az idő mellett szintén nagyon sok pénzbe, energiába, erőfeszítésbe stb. kerül), akkor valószínűleg nem akarja mindezt csak úgy feladni. Nyilván nem mindenkinek van erre lehetősége, de én is úgy voltam vele (és tapasztalatom szerint sokan mások is), hogy inkább elvállaltam egy olyan állást, amely a végzettségemnek megfelelő, ami érdekel, ami inspiratív, tanulási és fejlődési lehetőséget biztosít stb. még akkor is, ha nem fizetett jól. Pályakezdőként nagyon nehéz érvényesülni, bár később sem sokkal könnyebb és sajnos vannak olyan területek, amiket nem becsülnek meg sem anyagilag, sem emberileg, társadalmi szinten. Én teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy valaki diplomásként ennyi pénzért dolgozzon és elégedett legyen, szeresse magát a munkáját.
2021. dec. 30. 12:47
26/39 anonim válasza:
25.-re.
Ez mind szép, de a lakás felfűtése, meg a fogorvos sem rossz dolog.
És ezekhez pénz kell.
Meg ott a párkeresés. Ha egy keveset kereső lány csinoska, és heti 3X fürdik, és megvannak az első fogai, már találhat pasit, akinél lakhat. De egy férfi?
Ismerek a munkáját imádó, rosszul kereső óvónő lányt, de neki apuci elégé pénzes forma, így van hitelmentes lakása és kocsija is
2021. dec. 30. 13:19
27/39 anonim válasza:
"ogy valaki diplomásként ennyi pénzért dolgozzon"
ÉS MIBŐÉ ÉL tessék mondani? MIBŐL? A 170ből Pesten?? Abból? Abból aztán nehezen!!
Akkor eltartatja magát /mamahoteles, vagyis egy mocskos utolsó SZARDARAB!!
Mert ennyi pénzből NEM LEHET MEGÉLNI!!!
2021. dec. 30. 13:27
28/39 anonim válasza:
25-ös vagyok
Ezért írtam, hogy “nyilván nem mindenkinek van erre lehetősége”. Ha valakinek mondjuk van saját lakása és nem fizet albérletet, ha valakinek van valamilyen más forrásból származó jövedelme (pl. kiadott lakás/szoba, másodállás, ösztöndíj, családi támogatás), ha valakivel osztoznak a költségeken stb., akkor annyival előrébb van. Ha valakinek pusztán ebből a fizetésből kell megélnie egyedül albérletben, akkor az nyilván nem ilyen egyszerű. Ez a körülményektől és lehetőségektől függ.
2021. dec. 30. 13:36
29/39 anonim válasza:
#7, én tudok bruttó 300 000-ről is, Budapesten, egy kutatóintézetben. Hogy mi tartja ott az illetőt? Lószrt nem kell csinálnia és értelmes munkahelyen esélyevse lenne, annyira sötét. Á múltkor láttuky amikor munkaidőben a főnöke kutyáját sétáltatta (kiposztolta face-re).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!