20 év után nem illett volna elköszönni a kollegáktól legalább emailben egy kis munkahelyen?
Az ipse majdnem 20 évet húzott le egy kis munkahelyen. Az össz létszám kb 15 fő.
Majd egyik napról a másikra távozott. A főnökkel megállapodtzak közös megegyezéssel felmondási idő nélkül lép le. Egyik nap még volt másnap már üres íróasztal.
Senkinek annyit se mondott na szevasz. És azért ez nem egy 100 fős nagyobb hely. Itt alig 15en vannak.
Nem illett volna legalább egy köremailt dobni két kattintással a közös címlistára a 15 embernek 20 év után? Hogy na sziasztok elköszönnék valami ilyesmi?
"Minek köszöngessen,"
tényleg minek köszönnek az emberek egymásnak. mondjuk mert volt gyerekszobájuk és a legeslegelemibb illemszabály?
mondjuk azért? Ha bemegyek egy boltba még ott is köszönök. Tényleg minek elköszöni azoktól akikkkel 20 éven át napi 8 órát együtt voltál.
Minek. Tényleg.
Te melyik bolygón élsz?
Meg aztán ahogy mondani szokták kicsi ez a világ. Simán jöhet még az utcánkba....
Gondoltad volna hogy az ált iskolai tesitanárom akit utáltam mint a szart és örültem hogy soha többet nem látom lesz 20 évvel később az anyósom? És így lett. Naponta látom.
Kicsi a világ.
"Miért foglalkozol vele? "
Mert NEKEM volt gyerekszobám.
Nézd, nem kötelező.
Persze, jól esik az embernek, de ki tudja, mi áll a háta mögött.
Mi is kis cég vagyunk, volt olyan kolléganő, aki "kényszerből" elbúcsúzott, mert meghallotta, hogy mi készülünk búcsú ajándékkal, aztán máshonnan visszahallottuk, hogy nem is érte meg, mert "kiszúrtuk a szemét" egy egyébként nem is olyan olcsó swarowski ékszer szettel, amit bármikor fel tud venni színházba, alkalmakra stb.
Másik kolléganő csak pár embertől búcsúzik, akikkel tényleg jóban volt, mert véletlenül elcsípett egy beszélgetést, amiben egy kolléganő húzta a száját, amiért ajándékot "kell" venni neki, és rosszul érezte magát.
"Nézd, nem kötelező."
de én nem is ezt kérdeztem...
"20 év után nem illett volna "
ILLETT.... ILLEM!!
"meg aki másnaptól a környékünkre sem jön "
És ez teljesen rendben is van. Ha én innen elmegyek egyszer a környékre se jövök többet az FIX. de nem ez volt a kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!