Diákmunkást nem kapni két ünnep közt 1000 ft nettóért/óra de a rendes alkalmazott meg 800 nettóért legyen ott vagy ki van rúgva?
A rendelések (logisztika) miatt diákmunkásokat keresnek a két ünnep közöttre, 1000 nettóért /óra.
És alig kapni, senki se akar1000 nettóért pakolni karácsony után.
Ugyanakkor itt a rendes alkalmazott meg 800 nettót kap/óra és ha nem jön, aki van rúgva.
Nem érdekes ez? hogy egy középiskolás kamasz se jön el 1000 nettóért, de egy felnőtt teljes munkavállaló meg 800-ért szopjon ott vagy ki van rúgva?
Hűű, de fáj az igazság, mi? :D Hogy az érték párhuzamosan nő a fizetéssel. :D
Nem az a lényeg, ki, mit tud elvégezni, minden megtanulható. Gondolom te sem rákkutatásért kapod a pénzt. Lehet a te munkádat is tudnám csinálni fél év gyakorlással és tanulással, lehet jobban, mint te. :D
Attól nem leszel okos, hogy tudsz verset elemezni, tudod, hogyan fejlődik ki a mungóbabcsíra, meg tudod, melyik háború mettől meddig tartott. :D
A mentőst nem, valóban.
De nem azért nincs érettségim, mert nem vagyok rá képes, hanem mert nincs értelme. Lásd, a fizetésem. :) A mellékállásomat nem is számoltam bele...
Szóval mellé ment. Ikszdé...
Pakolászok, laptopon dolgozok. Ez is mellément, ha ennyire szeretsz játszani, irány a Lottózó! :D
Most is lenne pénzem külön letenni, de nem érdekel a sok szarság, amit soha nem fogok használni.
De jövőre lerakom a C jogsit is, ha innen kirúgnak, vagy megszűnik, átalakul a cég, akkor is 300 felett fogok keresni, akárhol. :)
Tanul a f__om azért, hogy 150-et keressek... :D Ezt a sportot meghagyom a lexikálisan okosoknak. Én csak az élethez vagyok okos, bocsánat. :)
450, mellékállással. A kajám pedig 50-ből kihozom, mert tudok főzni és annyit eszek, amennyi kell, nem annyi, amennyi belém fér. :) ...és időm is van rá, mert nem rabszolga vagyok. :D
Hitelem 80.
Havonta félre tudok rakni egy 150-et, érettségi nélkül.
De, volt már tanár csajom is.
Megint a találgatás? :D Szarul megy...
Nem irigy vagyok, hanem röhögök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!