Miért van az, hogy egy ideig-óráig van egy álommunkám, azután megunom az érdeklődését vagy túl nehéznek gondolom? Így aztán megint sehol sem tartok. Nincs olyan dolog, amit életem végéig csinálnék. Ez a gondolat szorongást vált ki belőlem. 20/L
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 14:44
11/13 A kérdező kommentje:
Sok pozitív töltetű válasz és magyarázat után lehiggadtam. Kezdtem azt hinni, hogy borderline vagy más mentális beteg vagyok, holott sokat olvastam róluk és nem mondanám azt, hogy hasonlóak a tünetek.
2021. dec. 23. 12:35
12/13 anonim válasza:
Ne diagnosztizáld magad! Ha kell diagnosztizálni, azt bízd szakemberre, mert nagyon könnyű tévútra keveredni az öndiagnózisokkal és aztán még a (jó eséllyel téves) diagnózis is elkezd nyomasztani, elrontja a kedved - ráadásul jó eséllyel teljesen alaptalanul is.
Koncentrálj arra, amit tudsz, hogy milyen gondjaid vannak, azoknak a megoldására, a tüneteid enyhítésére, saját dolgaid elvégzésére.
13/13 Brúnó2 válasza:
Szerintem nincs olyan ember aki nem érezte már ezt, még ha nagyon szereti is amit csinál. A lényeg az hogy mire fókuszálsz. Ha folyton azon agyalsz hogy már megint Be kellett jöjjek, van még 4óra 53perz 47másodperc a munka végéig...de utálom ezt a kollégát... nem szoval ne nézd az idöt, keres valami pozitív okot amiért bemész dolgozni és akármien elviselhetetlen a kollégád, probáld megismerni a jó tulajdonságait asszem ez bevál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!