Munkáltató részéről igazságos döntés ez, vagy ha már így alakult, mindenkinek kellett volna adni ebédet?
Logikus döntés, mert a költséget a résztvevőkre számolták ki.
Ugyanakkor így tényleg kicsit hülyén jött ki.
De lehet, hogy az étteremben nem lehetett már a kaját lemondani, ezért jobb híján elhozatták - és persze azoknak hozatták el, akik az étteremben ott lettek volna, hisz annyi adaggal készült az étterem.
Ne hibáztassuk a főnököket, se az éttermet, mert ilyen tervezhetetlen helyzetben nem mindig lehet jó döntéseket hozni!
2-es vagyok.
Nem látok bele. Ha lehetséges lemondani, akkor én inkább teljesen lemondtam volna. A dolgozók felé pedig jeleztem volna, hogy amikor a járványhelyzet engedi, majd pótoljuk a bulit. És akkor értelemszerűen majd újra megkérdezem, hogy ki akar jönni.
Én megértem valamennyire a céget, ahol meg volt szabva, hogy mondjuk van 2 misi a büdzsében karácsonyi bulira, és ezen már nem akartak változtatni.
De szerintem ez tök gáz, hogy megváltoztak a körülmények, és így rugalmatlan hozzáállással nem alkalmazkodtak ehhez.
Annak idején azt kérdezték, hogy ki akar étterembe menni bulira, nem azt, hogy ki akar a cégnél karácsonyozni.
A szabott büdzsét én a cég részéről úgy költöttem volna el, hogy megkérdezem, hogy ki akar egy cégen belül karácsonyt, és ennek megfelelően újra rendelni az étkezést.
Vagy, alternatíva: ha nincsen buli, akkor a budgetet ajánlják fel jótékony célra. Nálunk pl ez történt:
Lefújták a személyes céges karácsonyi bulit, online rendeztük meg MS Teamsen, volt karácsonyi hülyepulcsi és karácsonyi hülyeháttér verseny, volt jótékony célú licitálás egy szervezet javára, teams-es vicces kvízek, meg ilyesmi.
Szerintem kihozták a dologból, amit lehetett, és nem volt senkinek sem rossz szájíze emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!