Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert nem talalom a megfelelo...

ZhenZhen kérdése:

Miert nem talalom a megfelelo munkat?

Figyelt kérdés
Harom hete kezdtem, és mar ki akarnak rugni mert allitolag utalatos vagyok. Ezt azok mondjak akik kiabalnak velem es akiket mar meghivtam kavera (csak probaltam kedves lenni ) stb. Nem allitom,hogy tokeletes vagyok, de amit peldaul ma is kaptam hogy lejarattak a nagyfonok elott azt nem erdemeltem meg. Valahogy mindig ebben a szituacioban talalom magam. En nyelek,aztan mindenert en vagyok a felelos,nem csak azert amit esetleg elkovettem.
2021. dec. 18. 00:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha látta a nagyfőnök, hogy dolgozol szépen, mint mindig, meg a többiek is, akkor igazából mosoly ülhetett az arcára. Feltéve, ha nem gonosz.
2021. dec. 18. 00:58
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom hány éves vagy, és hány éve kezdtél el munkát keresni, illetve dolgozni.

Én 23 évesen kerültem először ebbe a helyzetbe. Fogalmam sem volt arról, hogy kell csapatban dolgozni, vagy hogy egyáltalán mit kell velük kezdeni. Első évben 7 munkahelyem volt.

Kellett kb 3 év mire szereztem munkatapasztalatot, és szakmailag nem tudtak támadni. Majd rájöttem, hogy nem akarok nekik megfelelni. A munkám a pénzem, az pedig nekem nem mindegy milyen hangulatban telik el egy nap. Ezért fokozatosan elkezdtem nyitni feléjük, és jó a viszony. 4 éve már egy helyen vagyok. 1 év után én vezettem a csapatot.

Nem kell kávéra hívogatni az embereket. Majd csak akkor ha nagy barátok lesztek. Nem kell alárendeződni másnak. El kell fogadni, hogy te vagy az új ember, ezért csak figyelni kell az első időszakban. Ha érzik, hogy veled bármit meg lehet tenni, akkor ki is fogják ezt használni.

Vannak munkahelyek ahol annyira rossz a légkör, hogy nem érdemes energiát fektetni abba hogy megpróbálj beilleszkedni. Ilyenkor fel kell mondani.

2021. dec. 18. 01:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak barátságos hangnemet/nagyobb segítőkészséget várnak el. Attól is függhet, hogy milyen képességek, készségek kellenek egy adott munkakörhöz. Munkaköri leírásban milyen feltételek, elvárások szerepelnek?

Egyébként megértelek. Nekem is tegnapelőtt délben mondtak fel (már megint!) arra az indokra hivatkozva, hogy túl lassú vagyok. Ezt már egyszer-kétszer megkaptam, más helyekről is.

Van olyan terület, ami akkor sem nekem való, hiába elhunyt anyukámat akarom utánozni az életben (nincsenek olyan túl erős fizikai képességeim, pedig azt keresem magamban legtöbbször.) Ezért érnek ezek a veszteségélmények gyakrabban.

Éppen karácsony előtt ez a száraz tényközlés nekem sem hiányzott, de azért mégsem jöttem el tanácstalanul. Éreztem, hogy van tovább, van értelme utólag is annak a négy hónapnak, amíg alkalmazásban álltam.

Leültünk beszélgetni a munkáltatómmal, és megkérdezte EMBERSÉGESEN, hogy milyen "hiányt", vágyat, szükségletet tudna Ő betölteni, ami a hatáskörében áll. Mélyebben boncolgattuk az életutamat és SZERENCSÉSEN megtaláltam a belső iránytűt. (Privátban megírhatom neked kérdező, ha érdekel. Nem gondolom, hogy minden a nyilvánosságra tartozna...)

2021. dec. 18. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!