Az Adrienn névnek az angol megfelelőjét sehol sem találom. Tudnátok benne segíteni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 13:10
3/9 anonim válasza:
Nem tudom miért mániája embereknek (még bizonyos eliskolázott nyelvtanároknak is) az hogy neveket fordítunk.
Kislány azért kapott 4-est a dolgozatára 5-ös helyett, mert a Jack-et nem fordította le. Tanárnő szerint a Jake-et magyarul Jancsi-nak kell érteni. Az ilyentől el kéne venni a képesítését.
4/9 anonim válasza:
#1 vagyok,miért ne lehetne angol megfelelője.A név maga francia eredetű.
5/9 anonim válasza:
Adrienne (mint pl Adrienne Wilkinson színésznő)
Hasonló (de nem azonos) még az Audrey.
6/9 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni? Ennyi parasztot egy rakáson, mint ennek az oldalnak a felhasználói.
7/9 anonim válasza:
Engem is lepontoztak pedig nem írtam semmi rosszat..Akkor kapjátok be a f....!Most legalább okot is adok rá!
8/9 Kutyus70 válasza:
2/7 anonim: Mondjuk azért mert kb minden névnek van megfelelője a legtöbb nyelven, és van aki tudni akarja mint például ebben az esetben is.
Adrienn angol megfelelője Adrianne. Vagy Audrey a becézése (Adri). Utóbbi egyes források szerint egy teljesen más név, de gondolom a hasonlóság miatt sokan használjál az Adrienn beceneveként is, pl a mi családunkban is.
9/9 Kutyus70 válasza:
8/8 vagyok... elírtam egy betűt, javítom: Adrienne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!