Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyári melósok. Titeket is...

Gyári melósok. Titeket is bosszant hogy napi 8 vagy épp 12 órában robotoltok güriztek?

Figyelt kérdés
Az irodisták meg szépen el lébecolnak, vannak sok helyen annyian mint az oroszok, mi meg termeljük ki a "munkájukhoz" képest igen magas fizetésüket. Sok kamu pozíció, mert ő a gyerek kori barátom, vele együtt focizok, azzal pecázni járok, stb. Akik meg bele vannak kényszerülve a csicska alja melóba, azok ugye vágjonak jópofát ehhez. Csak 1-2 hétre kéne berakni mindet a termelésbe, fel is kötnék magukat. Tudom a keserűség beszél belőlem, de azt is tudom hogy nagyon sokan éreznek így.
2021. dec. 17. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem zavart amíg gyárban dolgoztam, gépeket kellett ellenőriznem néhányszor, meg ha jött alkatrész akkor a meroszobaba kuldenem vagy lemernem magam, ameddig szabad voltam addig meg teloztam vagy beszelgettem masokkal
2021. dec. 17. 21:28
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Sose értettem ezt a buta hozzáállást. Tudod te, hányféle "irodista" létezik? Próbáltad már a legegyszerűbb melóját is csak 1 napra? Lehet itt verni a melled, hogy csak az a meló, amiben megizzad az ember, de majd ha nem bérszámfejti senki a béred, nem tervezi meg a cégetek reklámkappányát, és csődbe mentek, rosszul méri fel a beszerzést, és rajtatok marad a sok alapanyag, elmegy a kábeltévé, elfogy a kedvenc csokid a teszkóból stb stb, na akkor majd nagyra lehetsz a gyári munkáddal. Ami valóban fontos. De nem a legfontosabb.
2021. dec. 17. 21:30
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Én ugyan nem gyári melós vagyok, (de nem is “irodista”:), így aztán ártatlan kék szemekkel megkérdezlek Kérdező, hogy akkor te miért nem vagy “irodista”?

...

Na ugye!😁

2021. dec. 17. 21:44
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Ja, mert az irodisták ugye semmit nem csinálnak, csak papírt tologatnak, facebookoznak, youtube-oznak meg kávéznak. Tipikus proli gondolkodásmód. Írom ezt úgy, hogy én is fizikai munkát dolgozom.
2021. dec. 17. 21:50
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Az milyen munka hogy "irodista"? Ilyen nem is létezik. És te miert nem vagy irodista, ha ennyire irigyled?
2021. dec. 17. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Te aztán nagyon haragudhatsz a világra. Vagy önmagadra...?:)
2021. dec. 17. 22:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, már nem sokat kell nézned az irodista képüket. 10-15 év és eltűnik teljesen a gyári melós szakma. Csak egy pár marad majd feedernek.
2021. dec. 17. 23:13
 8/15 anonim ***** válasza:
10%

Én raktárban dolgozom. És amit látok, hogy a komisok húzzák az igát, az irodisták, csoportvezetők azt sem tudják mi van merre hány méter, csak lézengenek..és kb a targoncások irányítják az egész raktárat, logisztikát.

Ez azért központi kérdés pont ma, mert ma volt tájékoztató a 22es fizetésemelésekről és az új targoncavezetői munkaidő beosztásokról, munkaidőről és ma délután egységesen felmondott az összes...mind.

500 fős raktár.

Nem tudom mi lesz hétfőn.

Két opciót látok.

1. Kirúgják a raktárvezetőt és visszahívják a targoncavezetőket, megadva nekik a bérigényüket.

2. Vért fognak hugyozni amíg nem találnak normális és precíz embereket akik ennyi pénzért elvégzik a melót.

2021. dec. 17. 23:36
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Én amikor fizikai munkát végeztem, alig vártam, hogy legyen irodai munkám. Ahogy bekerültem, alig vártam, hogy dolgozhassak fizikai munkát, ahol nem kell szellemileg ANNYIRA koncentráltnak lenni.

Csak ennyit szerettem volna mondani.

2021. dec. 18. 01:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Termelésben dolgozom, gépet kezelek/ellenőrök, miközben pakolom az árut, amit legyárt. Nem lennék irodista, meg bolond ülnék, hogy ott nagyon koncentrálni kell, én képtelen vagyok rá, többek között ezért utáltam anno az iskolát. Itt teszek-veszek a gép körül, meg töltöm, kitisztítom, ha kell, megoldod, ha hibát jelez, ha túl nagy hiba (elszáll a szenzor, akármi) szólok a szerelőnek, ellenőrzöm a terméket. Tehát nem dögunalom, de nincs az a felelősség, mint az előző munkámban, hogyha elütöttél egy számot, akkor minden sztornó, kezdheted előlről, b.szogatnak még az okosok is. Itt nem piszkál senki, ha megvan a nap végére az adott mennyiség. Szóval az irodista csináljon, amit akar, felőlem kiihatja az egész kávéautomatát is, amíg dolgozatok a kis csattogó gépecskémnél és megkapom a fizetésem. Inkább az zavar, hogy nálunk elég tágan értelmezik a 8 órát. Ha helybeli vagy és nincs kutyád-macskád, szinte megsértődtek, ha nem túlórázol minden nap. Kifizetik, meg értem én, hogy nem a Józska van megkérve, amikor sokszor el se érni a normát, hanem a Piroska, aki mindig tud 10-zel többet is csinálni, de ez hosszú távon nagyon elfáraszt.
2021. dec. 18. 06:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!