Volt már olyan munkahelyed, amit utáltál?
Csak olyan volt eddig.
Cnc gépkezelő - bunkó főnök, nem lehett elmenni wcre csak szünetben (volt akinek átvérzett a munkás nadrágja, de kit izgat..) ,egész nap állni kellett
Arufeltöltő - okoskodó vevők. Egyszer leordított egy vén g3ci,mindennel elhordott, teli torokból vissza ordítottam a képébe. Szóltam a boltvezetőnek hogy ebből ennyi elég volt, és hazamentem.
Irodai asszisztens - mindenkit kibeszélő munkatársak, egymással szemétkedő, versenyző pitsák. "mitfőzté, mitfőzőőma, mit főző hónapp" beszélgetések meg végighallgatni kinek mekkorát sz4rt a kisgyereke.
Vagyonőr - itt csak a fizu nagyon gyenge, és az a rossz hogy lenéznek. A munkatársak mindig normálisak voltak, a legelviselhetőbb munkám eddig.
csak olyan volt. szalagmunka: rabszolga meló minimálbérert, dudaszora szünet mint a birkáknak. Ha dudaszora nem szaladsz vissza a szalagra akkor orditanak.
Vagyonőr: 24 orazas, főleg ha aludni se lehet, kifogsz egy gyökér idegesítő kollégát, a meló is idegesítő, szondaztatas, beléptetés, jármű ellenőrzés, közbe szivod a kipufogó gázt, kameraval figyelenek a portán hogy mit csinál az őr.
Anyagmozgató: 3 műszakos xopas. lejarod a lábad.
Ötvös-ezüstműves szakmunkás voltam egy lepra gyárban, - amely azóta "el is vérzett", olyan tré volt ott minden.
Akikkel össze voltam zárva napi nyolc órában - havi 2674 forintért, - azokat mindennek lehetett nevezni, csak kollégának nem. Mindenki csak arra koncentrált, hogy a saját szalonnája oda ne égjen és a beszólogatáson, baszogatáson kívül nem volt energiája többre senkinek. A munkadarabok nem hazudtolták meg a szocializmus "eredményeit": lényegében azzal teltek a napjaim, hogy a szarabbnál-szarabb öntényeket javítgathattam egy szál reszelővel - normára.
Tojtam az egészre és negyed év elteltével katapultáltam ebből a gennyólból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!