Honnan lehet sejteni, hogy az interjú jól sikerült?
Figyelt kérdés
Még mielőtt vissza jelenének, honnan tudhatnám? Én is érzem hogy pocsék voltam, de nem azért mert alapból is az vagyok, csak annyira gyakorlatlan vagyok ebben, hogy kb minden kérdés váratlanul ért. Lehet valamiből sejteni hogy szóba jöhetek, vagy vissza hívnak, vagy marad az idegtépő várakozás?2021. dec. 16. 15:43
1/7 anonim válasza:
Sehonnan. Volt már nekem nagyon jó interjúm, aztán mégis mást választottak.
Gondolom láttak rajtad, hogy nincs gyakorlatod, nem emiatt fognak kiejteni, ha kiejtenek.
2/7 anonim válasza:
Nekem fordìtva volt. Visszahívtak olyan interjú után, amin én nem éreztem a "szikrát", hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát reménykedem hogy kapok esélyt bizonyítani.
2021. dec. 16. 16:30
4/7 anonim válasza:
Én azt vetten észre, hogy ahol komoly jelöltként kezeltek, ott MINDIG megkérdezték, hogy mikor tudnék kezdeni.
5/7 A kérdező kommentje:
#4 köszi ez egy kicsit megnyugtató, mert tőlem is megkérdezték. De gondolom nem minden esetben van így
2021. dec. 16. 19:40
6/7 ascelpius válasza:
HR körös interjún mindig megkérdezik, hogy mikor tudnál kezdeni, ott nem sokat jelent. Ha nincs HR-es kör vagy ezután a közvetlen jövendőbeli felettesed kérdezi mikor tudnál kezdeni, az már jó jel. Nem "tutira fel fognak venni" jel, de biztos hogy nem kukázzák interjú után az önéletrajzot
7/7 anonim válasza:
6 az baj, mert ahogy 2-nél, nálam is kérdezte a "főnök", de nekem sem volt túlzottan szimpatikus, sőt.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!