Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Éreztétek már azt hogy egy...

Éreztétek már azt hogy egy rosszul sikerült állás interjú után értéktelenek vagytok?

Figyelt kérdés

-próbálom azzal nyugtatni magam hogy lehet már be telt a pozíció

-talán a félénkségem

-de azt is tudom hogy nem mindenki alkalmas mindenre

csak azt nem tudom én mire vagyok alkalmas

itt vagyok most 27 évesen és fogalmam nincs mit kezdjek magammal

a szakmát amit tanultam és amiben nem sikerült el helyezkedni szinte elfelejthetem nincs érzékem hozzá pláne hogy 2 éven át nem is foglalkoztam vele.

2021. jan. 8. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a szakmád amit tanultál, 2 után elfelejtetted, akkor ha netán felvennének, mi a jó istent fogsz majd csinálni ott? :D
2021. jan. 8. 09:46
 2/6 A kérdező kommentje:

eddig a fizikumra mondtam azt hogy nem fog menni nem olyan típus vagyok most viszont már azt kell mondjam ebben kell boldogulni csak ugye ki kell ölnöm magamból az érzést hogy van egy érettségim egy jó szakmám amivel lehetne keresni többet mint segédmunkával.

Ha sikerül akkor lehet boldogabb leszek segéd munkás ként mint alkalmatlan szakmunkás vagy vezető ként.

2021. jan. 8. 09:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Éreztem hát. Most is.
2021. jan. 8. 09:50
 4/6 A kérdező kommentje:
nem teljesen estek ki a dolgok azért bele lehetne rázódni ha lenne esély rá csak egy munka hely nem erre való
2021. jan. 8. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi a szakmad?
2021. jan. 8. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Éreztem úgy, én diplomával kerestem 1 évig állást, muszáj voltam lejjebb adni és a mai napig nem tudok vele elhelyezkedni.

Azzal próbálom magam nyugtatni hogy jó munkahelyem van, mégha nem is szakmámban és kidobtam az ablakon 3,5 évet, legalább szeretem a jelenlegi munkahelyem.

2021. jan. 8. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!