Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fix munkaidő esetén hogy...

Fix munkaidő esetén hogy járjak interjúra ha az interjú is munkaidőben lenne?

Figyelt kérdés

Elkéredzkedni lehet, 1-2x. Oké.

Na de az édeskevés ha hetente 3-4 vagy többször kéne menni interjúra de akár naponta is többször.

Szabi nem játszik, egyrészt nincs, másrészt nem adják ki csak úgy hogy közlöm 1 napot kérek szerdára (pl) ez itt nem így működik.

Kamu 1-1 napos betegállománnyal nem játszok mert a házidoki ebben nem partner.

Na és akkor mi a megoldás?

2021. dec. 15. 08:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem 1 naposat kell kérni, hanem 2-3, de már ezt is írtam. Rakd egy napra, mert ezek szerint sosem voltál még interjún. Meg szokták kérdezni, hogy neked mikor alkalmas, maximum egy gyárban megy úgy, hogy gyere kedd reggel 9-re, különben nem kellesz. Mennyi kifogásod lesz még????
2021. dec. 15. 15:14
 22/24 anonim ***** válasza:

Reggelre is lehet kérni interjút, ha a hat utáni idő nem jó.

De amúgy ha minden kötél szakad, akkor mondj fel, és az álláskeresési folyósítása alatt keresgélj, arra van.

2021. dec. 15. 23:39
 23/24 A kérdező kommentje:

"Reggelre is lehet kérni interjút, "

Hát nézzük. 8.30-ra járok. a közlekedés 1 óra alsó hangon. Az interjú legyen fél órácska.

akkor reggel 7re kéne mennem.

Mely cég vállalja ezt a kedvemért?

"mert ezek szerint sosem voltál még interjún"

több mint 20 interjún voltam csak mire ide bekerültem...

sose voltam mi?

2021. dec. 16. 08:15
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kirugnak es meg van oldva a problemad, akarmelyik nap raersz interjura menni, akarmelyik oraban :)
2021. dec. 16. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!