Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fix munkaidő esetén hogy...

Fix munkaidő esetén hogy járjak interjúra ha az interjú is munkaidőben lenne?

Figyelt kérdés

Elkéredzkedni lehet, 1-2x. Oké.

Na de az édeskevés ha hetente 3-4 vagy többször kéne menni interjúra de akár naponta is többször.

Szabi nem játszik, egyrészt nincs, másrészt nem adják ki csak úgy hogy közlöm 1 napot kérek szerdára (pl) ez itt nem így működik.

Kamu 1-1 napos betegállománnyal nem játszok mert a házidoki ebben nem partner.

Na és akkor mi a megoldás?

2021. dec. 15. 08:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

" mindig egyeztetunk, melyik nap, hany ora. "

És ha én este 18nál előbb nemigen érek oda sehova, még ehhez is tapsolni fognak majd a leendő helyen? vagy megköszönik és csá?

2021. dec. 15. 10:47
 12/24 A kérdező kommentje:

" egyesek milyen rugalmatlan szar helyeken dolgoznak,"

Államig!! gyere ide!! 5 percet el nem engednek soha!!

2021. dec. 15. 10:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés már volt, ahogy írták, és amint láthatod továbbra ugyanazok a lehetőségeid vannak. Válassz közülük, mert ha nem vagy varázsló nincsen más opciód csak az itt leírtak... főleg ha ennyire rugalmatlan a hely. Mégis milyen választ vársz, most komolyan??

Egyébként december közepe van ember. Nem egy helyről tudok ahol már vagy fel sem teszik, vagy ha felteszik, január előtt már nem hívnak be a 2 ünnep között, évzárás, karácsony, szilveszter stb stb. De meg sem nézik a jelentkezőket addig.

Úgyhogy nyugodtan jelentkezz ha akarsz. Nem feltétlenül fogsz egyébként sem heti 3-4 interjúra menni. Lehet már a 3. Sikerül..

Kényelmetlen, de a korlátozott lehetőségek közül kell választanod. Ha hetente teszed fel a kérdést, akkor is csak ez a pár opciód lesz, amit mindig mindenki leír, akkor is ez van, ha fejreállsz...

2021. dec. 15. 13:29
 14/24 A kérdező kommentje:

"Lehet már a 3. Sikerül.."

már úgy érted a 33. uyge?

A jelen "csodás" helyemet kb 20+ interjú után találtam meg! Jó 20!!! de akkor "vígan" voltam mert állás nélkül voltam mehettem bármikor.

2021. dec. 15. 13:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ok, de ha továbbra sem tudsz teleportálni, csak a már leírtak maradtak, akkor szerinted mi a megoldás a kérdésedre? Hogyan tudsz vajon interjúzni? Csak érdekel. Mert a válsz ott van a leírtak között, azt ugye vágod..

Vagy ha megy az astralis utazás, van csillagkapud, vagy bármi szupererőd, akkor kezdd azzal a kérdést, és akkor nyilván használd ezen képességed a tp/szabi/lecsúsztatás/kamu keresi indokok helyett, mint amit a többi földi halandó használ a te helyzetedben, aki komolyan gondolja a váltást.

Komolyan érdekel, hogy mi szerinted a válasz a kérdésedre, ami még nem hangzott el az előzőben, vagy ebben. :)

2021. dec. 15. 13:46
 16/24 A kérdező kommentje:

" tp/szabi/lecsúsztatás/kamu keresi indokok helyett, mint amit a többi földi halandó használ a te helyzetedben, aki komolyan gondolja a váltást."

Na de azt felfogod hogy a munkahely NEM ENGEDI EGYIKET SEM!!

nem tudok előbb elmenni, nem tudom csúsztatni mert nem engedik!

A TB meg nem tőlük függ, az meg a házidokitól.Na de miért is lenne a házidoki partnerem egy TB-csalásban?

2021. dec. 15. 13:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenki azt csinálja... Főleg most, hogy be se kell menni az orvoshoz, caak telefonálsz egyet. 'Jó napot Doktor Úr, nagyon hasmenésem van, sajnos nem tudok így dolgozni. ' - 'Rendben, majd telefonáljon vissza, ha már tud menni' . Nálunk ennyi a táppénz, sőt most mindenhol máshol is ez van. Beraksz több interjút arra a pár napra és kész is vagy. De neked csak a kifogásgyártás megy már hetek óta, úgysem fogsz bekamuzni egy hasmenést, pedig én ezt már iskola alatt is többször bejátszottam. Felnőtteknék már csak így megy, ha nem adnak szabit.
2021. dec. 15. 14:21
 18/24 A kérdező kommentje:

"Beraksz több interjút arra a pár napra és kész is vagy."

de ez NEM TŐLEM FÜGG ez felfogható??

Nm ér rakom be az interjút hanem megyek HA hívnak és AMIKOR HÍVNAK!

2021. dec. 15. 14:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

1. A hasmenést hogy ellenőrzi nálad a doki? Elárulom: sehogy. Plne a jelen helyzetben.

2. Többen voltunk már ilyen helyzetben, mégis megoldottuk. A fentiekkel. Akkor most válassz, vagy mi páran vagyunk qrva ügyesek, vagy te vagy nagyon életképtelen.

3. Továbbra is csak ez a 3-4 opció létezik. Ebből kell gazdálkodnod, ha kényelmetlen is. Vagy maradsz örökre a fos helyeden. Vagy kénytelen leszel sajnos hazudni a munkahelyeden. Kutya egy világ ez... :))

2021. dec. 15. 14:36
 20/24 A kérdező kommentje:

"A hasmenést hogy ellenőrzi nálad a doki? Elárulom: sehogy"

sehogy. csak a melóhely kib***sz a cs**ba ha ilyen 1 napos ordítóan kamu betegségekkel trükközök.

2021. dec. 15. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!