Egy szar de ismert és biztos munkahely még mindig sokkal jobb mint egy ki tudja milyen új, amely akár még szarabb lehet a mostaninál is?
Én nem hagynék ott egy ismert és szar helyet egy ki tudja milyen új kedvéért mert az sanszosan még szarabb lesz, ráadásul ismeretlen!!
Akkor már inkább az ismert szar mint az ismereten (még) szar(abb)!
Hát nincs igazam?
Akkor te szeretsz a langyos fosban ülni. Én nem.
Ha az ember nem is próbálkozik javítani az életminőségén, akkor 100% hogy egész életében ugyanabban a szarban fog ülni. Ha mer lépni, akkor legalább ott van 50% esély a változásra. És ez nemcsak a munkára, hanem az élet minden területére vonatkozik.
Ha mindenki igy gondolkozna a munkaltatok ugy hasznalnanak ki minkez ahogy nem szegyenlik. Ha valami rossz, valtani kell.
Az h nem szereted a munka helyed az egy dolog, de ha utalod valtani kell, addig amig egy elfogadhatot nem talalsz.
Én ilyenben vagyok most, nem sok kell már a 9 év munkaviszonyhoz, viszont csak az első 3-4 év volt szuper, ma már utálok bejárni, és alig dolgozok.
Kivételesen a fizetés átlagot nézve nem rossz, valahol kevesebbet adnak, de cafeteriában több, itt meg fordítva.
Váltani kell, ezt tudom én is, de megmondanátok hova ha máshoz nem értek, és nincs is képzettségem, csak sofőrködéshez, és targoncázáshoz?
Tegyük fel felmondok 3 hónap alatt kihez, hova menjek tanácsért hogy mit érdemes kezdeni magammal? Az egzisztencia miatt már nem tehetem meg hogy visszaülök a padba.
Én ott hagytam a langyos f*st egy szarért. És akkor most mi van?
Próbaidő alatt ott hagytam, keresek mást. Azóta 3 hely ajánlott ez idő alatt kb nettó 100-al (!) többet.
Akkor most gondold újra a válaszod a kérdésre..
Egyébként az éremnek 2 oldala van, igen, a váltás stresszes, és igen, bizonytalan. Nyilvánvalóan kényelmesebb megülni a régiben. Fe én ok már nem megyek el ezzel a plusz nettó század fizu alatt, eddig minden interjúmon megadták az összeget... a volt helyem nem.
Bár kényelmes volt a régi, ezt nem vitatom.. de albérletet, majd lakásvásárlási tervek, Családalapítás stb, szülőnek is én segítek.. Alulfizetett a cég. Hat akkor van tobb másik, akik meg megfizetik a munkám. De megértem ha valaki nem akarja már ezt a stresszt. Én hoztam egy döntést és addig keresek, amíg xar meg fos helyett egy jót nem találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!