Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire tartotok jónak egy...

Mennyire tartotok jónak egy halál merev munkaidejű munkahelyet? Egy nap sincs amikor akár 1 órával később lehetne menni/hamarabb elmenni ,még csúsztatva más nap terhére sem

Figyelt kérdés

Nincs egy nap sem, amely rövidebb lenne, vagy később kezdődne még más nap terhére sem.

Nincs olyan hogy na ma később megyek be, vagy hamarabb megyek el és majd más napon ezt rádobom.

De olyan sincs hogy pénteken akár 5 perccel is hamarabb lépjek le. Miközben irodai munkakör és kb déltől már a legyeket számoljuk annyira üres a ház, nulla feladat.

Hogy viszonyulnátok egy ilyen helyhez? Az excelnek mindegy mikor töltöm ki, de ne adj isten hogy 1 órával is később mehessek be...

2021. dec. 13. 14:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Én azt nem tartom jónak, hogy ezt fizetik. Én biztos kirúgnék párat közületek és akkor jutna munka ebéd utánra is.
2021. dec. 13. 15:01
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Nekem világ életemben ilyen munkahelyem volt 😂😂😂😂

Dolgoztam pultosként 16 órát, ruházati eladóként 10 órában, gyárban adminisztrátorként 8 órában stb

Egyik helyről sem jöhettem el hamarabb, nem mehettem be később se korábban stb

És ugyanúgy ott kellett maradnom 8-10-16 órát

A világon a legtöbb munkahelyen fix munkaidő van

Ez így működik

Hol éltél eddig?

2021. dec. 13. 15:02
 3/17 A kérdező kommentje:

"Én biztos kirúgnék párat közületek"

csakhogy a döntéshozó az külföldi cég, és kb 2000 kmr-ről döntik el hogy itt mire van szükség. és ez az eredmény. nem fog kirúgni senkit, mert szerződése van az állammal a foglalkoztatásról és nagyot bukna anyagilag ha nem töltené fel a keretszámot.

de ennek SEMMI KÖZE a kérdésemhez.

2021. dec. 13. 15:04
 4/17 A kérdező kommentje:

"Hol éltél eddig?"

50 elmúltam, ezer helyet megjártam, de sose volt ilyen kőmerev szar helyem.

2021. dec. 13. 15:05
 5/17 A kérdező kommentje:

tesóm úgy dolgozik hogy 0-24-es irodaház reggel a törzsidőben (-8-12h) átveszi a melót és kuytát se érdekli mikor végzi el-másnapra meglegyen ennyi. Ha éjjel hát éjjel. AZ iroda nyitva.

mert ott érdekes módon nem az a fontos mennyit melegítem a széket, hanem az a fontos mit végzek el...

itt meg székmelegítésre fizetnek.

2021. dec. 13. 15:07
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
Édes istenem 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. dec. 13. 15:08
 7/17 anonim ***** válasza:
63%

Én olyan helyen, ahol nem gépeket kell kezelni (amik meghatározott időben üzemelnek, állnak) és embereket közvetlenül kiszolgálni (ügyfélszolgálatok, orvosi rendelő, óvoda, iskolák...) és nem is kell 0-24 munka (rendőr, tűzoltó..), tehát back office jellegű, pl irodai gép előtti v aktatologató munka, ott csak a rugalmas munkaidőt tartom elfogadhatónak.

Én irodában dolgozom (IT, fejlesztés), el se fogadok olyan helyről állásajánlatot, ahol nem rugalmas munkaidő van.

Ha ügyfeleket, vevőket szolgálnék ki pl, akkor elfogadnám, hogy fix nyitvatartási idő van, ők is ahhiz tartják magukat.

De pl irodában nem fogadom el, hogy pl 7:30-16:00, vagy épp 9:00-17:30, mert a főnök bioritmusa, élethelyzete ezt kívánja meg.

Vagy pl, hogy ne csak IT és ne 100% iroda példa legyen, eredeti szakmám abból áll, hogy mérsz, auditálsz majd irodában jegyzőkönyvet készítesz, ügyfelekkel egyeztetsz. Ott is csakis a rugalmas munkaidőt tartanám emberinek (már ami az irodai részét illeti, az auditálás nyilván ügyféllel egyeztetett időpontban).

Fentiről is ez a véleményem.

2021. dec. 13. 15:09
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Én azt utálom ha mondjuk 5 ig tart a munka idő de folyton tovább kell maradni, szóval inkább az mint ez amit írtam.
2021. dec. 13. 15:23
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Havi bruttó 400-at keresek rugalmas beosztással. Bruttó 500-600 ezerért én eldolgoznék egy ilyen helyen. Legalább lenne időm angolt tanulnom.
2021. dec. 13. 15:26
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Úgy vagyok vele, mint a nyolcas: nagyon tudnék örülni annak, ha el tudnék indulni akkor, amikor lejár a munkaidőm. Úgyhogy semmi bajom nem lenne ezzel. Ha napközben van elintéznivalóm, akkor összeszervezek belőlük többet azonos napra, és kiveszek egy nap szabit.
2021. dec. 13. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!