Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire tartotok jónak egy...

Mennyire tartotok jónak egy halál merev munkaidejű munkahelyet? Egy nap sincs amikor akár 1 órával később lehetne menni/hamarabb elmenni ,még csúsztatva más nap terhére sem

Figyelt kérdés

Nincs egy nap sem, amely rövidebb lenne, vagy később kezdődne még más nap terhére sem.

Nincs olyan hogy na ma később megyek be, vagy hamarabb megyek el és majd más napon ezt rádobom.

De olyan sincs hogy pénteken akár 5 perccel is hamarabb lépjek le. Miközben irodai munkakör és kb déltől már a legyeket számoljuk annyira üres a ház, nulla feladat.

Hogy viszonyulnátok egy ilyen helyhez? Az excelnek mindegy mikor töltöm ki, de ne adj isten hogy 1 órával is később mehessek be...

2021. dec. 13. 14:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Azok után, hogy nekem majdnem az ellenkezője van, eléggé.

Itt azt veszem észre lassan már a műszakok is minek akkor jönnek mennek az emberek maikor kedvük tartja. Benyögig, hogy köelező túlóra.

Egyszer kivannak, ha már 20 percel korábban nem csinálsz semmit, máskor le se szarják, örülnek ha dolgozol egyáltalán.

Sokszor csak arra vágynék, hogy szépen a normál 8 óra legyen ledolgozva és kész. Se több, se kevesebb. Nem kell nagyon se + se - óra, csak legyen fixen tervezhetően, nyugodtan meg a 8 és kész.

Nem 5, nem 7, nem 9 nem 10 óra, csak fixen 8 mint a szerződésben.

Ha nyáron kevés a munka, mnidenki mehet a picsába, szépen győlhetnek a - órák, 30-50 minuszok is simán vagy több, ha meg sok a meló akkor meg tövig szopatnak meg fenyegetőznek, hogy dehát - ....

Kapják be.

2021. dec. 13. 16:00
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Én valamennyi rugalmasságot, toleranciát elvárok a munkáltatótól, tekintve, hogy tömegközlekedéssel közlekedek, és előfordulhat csúszás, baleset, ha kések, cserébe tovább maradok. A fix munkaidő nem gond. Sétatávolságra még sose dolgoztam.
2021. dec. 13. 16:34
 13/17 anonim ***** válasza:
24%
Őszintén meglepnek a válaszok. Szóval ti szeretitek, ha szopatva vagytok. Elvégzitek a melót, de maradjatok még bent 1 felesleges órát. Vagy nem értek rá délben, de este már igen, a munkát el tudnátok végezni, de ti szeretitek, ha ezt nem lehet. Érdekes.
2021. dec. 13. 16:46
 14/17 Senior Séf ***** válasza:
72%
Tudod, kétféle ember van. Az egyik a haját tépi közlekedési dugóban, a másik meg rájön, hogy végre felhívhatja az anyját, akinek már egy éve nem hallotta a hangját. Ez is ilyen helyzet. Ha ott kell maradnod, készülj fel rá, vigyél be tanulnivalót, vagy végezz el olyan nemszeretem feladatokat, amik már régóta várnak rád.
2021. dec. 13. 17:28
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
Alapítványi iskola.
2021. dec. 13. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Nekem volt olyan, hogy trainingen voltam és 4-6 perccel 6 előtt kabátban indultam a kijárat felé, mert vége lett aznapra a trainingnek amikor a főnök megállított, hogy a munkaidőm 18:00-kor jár le és be kellett ülnöm valaki mellé 18:00-ig. :D

De úgy, hogy már rendes munkát látsz el és nem csak betanulsz és nem veszel ki semmit a közösből; az utolsó 5 percben is történhet bármi, az utolsó 5 percben is bejöhet a munka.

2021. dec. 13. 18:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez lenne a jó.

Fixen napi 10 óra h-cs

2021. dec. 13. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!