Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire fájdalmas és pontos...

Mennyire fájdalmas és pontos az orrbafeldugós teszt amikor egy nagy pálcát felnyomnak az orrba erősen és forgatják benne(kötelező teszt holnap munkahelyemen vagy kirúgnak)?

Figyelt kérdés

2020. nov. 22. 15:12
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
78%

Elviselhető.

Pontos.

A vírus a légutakat támadja.

Evidens, hogy közvetlenül ott keresik a fertőzést.

2020. nov. 22. 15:13
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem rúghatnak ki, ha nem írtál alá ilyen szerződést.
2020. nov. 22. 15:17
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem hangzik jól.Ennek a tagnak az arcán is az látszik,hogy nem éppen kellemes művelet:

[link]

2020. nov. 22. 15:17
 4/33 anonim ***** válasza:
78%
Nem kellemes, de teljesen kibírható. Olyasmi érzés, mint amikor beszippantasz az orrodba egy kis vizet. Belehalni azért nem kell.
2020. nov. 22. 15:18
 5/33 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, hogy mennyire érzékeny az orrod. Fájni nem kéne, hogy fájjon, de az igaz, hogy marha kellemetlen. A legtöbb embernek legalábbis. Olyan is van, akinek meg se kottyan. Apróság, hogy érdemes előtte orrot fújni, mert ha egy beragadt összeszáradt takonydarabba akad a pálca, majd azzal végigkaristol belül, az tényleg fáj, (olvastam olyat, aki így járt).
2020. nov. 22. 15:20
 6/33 anonim ***** válasza:
70%
Kellemetlen, de abszolút túl lehet élni. Nem erősen és nem is durván csinálták nekem eddig. Ennél nagyobb beavatkozásra ne legyen szükség soha. Egy vérvétel szerintem rosszabb.
2020. nov. 22. 15:29
 7/33 anonim ***** válasza:
70%
Már 3x teszteltek. Az első nem fájt, a második-harmadik mintavétel egymás után volt 3 percen belül , egy gyors és egy PCR-teszt. Mindkettőt éreztem, és a könnyem is folyt. De kibírható, pár perc után nem lehetett érezni, hogy bármit is csináltak.
2020. nov. 22. 15:29
 8/33 A kérdező kommentje:
Nem okoz esetleg maradandó egészségkárosodást? Nagyon természetellenesnek tünik hogy közel agyba nyomják fel.
2020. nov. 22. 15:30
 9/33 anonim ***** válasza:
49%
Nem okoz semmit. Szerinted az szeretnék, hogy a fél ország degenerált legyen?
2020. nov. 22. 15:32
 10/33 A kérdező kommentje:
Olyanokat olvasni hogy utána napokig fájt, meg van aki rángatózott is tőle. Nagyon félelmetes
2020. nov. 22. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!