Mennyire fájdalmas és pontos az orrbafeldugós teszt amikor egy nagy pálcát felnyomnak az orrba erősen és forgatják benne(kötelező teszt holnap munkahelyemen vagy kirúgnak)?
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 15:12
1/33 anonim válasza:
Elviselhető.
Pontos.
A vírus a légutakat támadja.
Evidens, hogy közvetlenül ott keresik a fertőzést.
2/33 anonim válasza:
Nem rúghatnak ki, ha nem írtál alá ilyen szerződést.
3/33 anonim válasza:
4/33 anonim válasza:
Nem kellemes, de teljesen kibírható. Olyasmi érzés, mint amikor beszippantasz az orrodba egy kis vizet. Belehalni azért nem kell.
5/33 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire érzékeny az orrod. Fájni nem kéne, hogy fájjon, de az igaz, hogy marha kellemetlen. A legtöbb embernek legalábbis. Olyan is van, akinek meg se kottyan. Apróság, hogy érdemes előtte orrot fújni, mert ha egy beragadt összeszáradt takonydarabba akad a pálca, majd azzal végigkaristol belül, az tényleg fáj, (olvastam olyat, aki így járt).
6/33 anonim válasza:
Kellemetlen, de abszolút túl lehet élni. Nem erősen és nem is durván csinálták nekem eddig. Ennél nagyobb beavatkozásra ne legyen szükség soha. Egy vérvétel szerintem rosszabb.
7/33 anonim válasza:
Már 3x teszteltek. Az első nem fájt, a második-harmadik mintavétel egymás után volt 3 percen belül , egy gyors és egy PCR-teszt. Mindkettőt éreztem, és a könnyem is folyt. De kibírható, pár perc után nem lehetett érezni, hogy bármit is csináltak.
8/33 A kérdező kommentje:
Nem okoz esetleg maradandó egészségkárosodást? Nagyon természetellenesnek tünik hogy közel agyba nyomják fel.
2020. nov. 22. 15:30
9/33 anonim válasza:
Nem okoz semmit. Szerinted az szeretnék, hogy a fél ország degenerált legyen?
10/33 A kérdező kommentje:
Olyanokat olvasni hogy utána napokig fájt, meg van aki rángatózott is tőle. Nagyon félelmetes
2020. nov. 22. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!