Mennyire fájdalmas és pontos az orrbafeldugós teszt amikor egy nagy pálcát felnyomnak az orrba erősen és forgatják benne(kötelező teszt holnap munkahelyemen vagy kirúgnak)?
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 15:12
11/33 anonim válasza:
Azt is lehet olvasni, hogy lapos a Föld..
12/33 anonim válasza:
Te most direkt hergeled a népet??
13/33 A kérdező kommentje:
Dehogy, felhivtak hogy holnap reggel menni kell ennyi.
Gondolkozom azon is inkább felmondok
2020. nov. 22. 15:36
14/33 anonim válasza:
Komolyan 10 mp kellemetlenség miatt otthagynád a munkahelyed?
15/33 anonim válasza:
8
Nem csináltak nekem ilyent.Szerintem ha maradandót károsodást nem is de orrvérzést okozhat.Gondolom attól is függ,hogy ki,milyen mentalitású ember végzi a műveletet.
16/33 A kérdező kommentje:
Igen ott, nagyon félek, hogy utána valami maradandó károsodást szenvedek, hogy teljesen az orromba vérzésig nyomnak valamit, szörnyen hangzik és egyébként is nagyon érzékeny. Az egészségem szerintem többet ér, már rám jött a hányinger teljesen.
2020. nov. 22. 15:41
17/33 anonim válasza:
#8 A dohányzás is egészségkárosodást okoz, mégis kb. egymilliárdan csinálják a világon.
18/33 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom sosem dohányoztam,fiatal vagyok 30 éves, 3 éve volt egy megfázásom, sosem voltam még indfluenzás, semmi tünetem sincs most
2020. nov. 22. 15:43
19/33 anonim válasza:
17
Na jó de az pillanatnyilag nem fáj nem kellemetlen.Sőt megnyugtatja a füstölgőt.
20/33 anonim válasza:
Nekem nagyon kellemetlen volt, de kibírtam csak nekem érzékeny volt így vérzett minden orrfújásnál legalább másfél napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!