Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van aki nem hívta meg a...

Van aki nem hívta meg a kollagégáit az esküvőre?

Figyelt kérdés
Ha csak valakivel elvagy akkor miért hivná meg az ember? Egy munkahelyen munkatársakat kap az ember nem pedig barátokat. Persze ha szerencséd van akkor jó barátok lesztek.

2021. dec. 12. 06:22
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Idősek otthonában (állami fenntartású) dolgozom, irodán.

Itt jöttem össze egy lánnyal, aki szintén itt dolgozik.

Azóta a menyasszonyom lett.

A kollégák illetve a "főnökség" mondogatni szokták, hogy majd ne felejtsük el meghívni őket az esküvőnkre.

Pedig mi el fogjuk felejteni....

Nem adtak rá okot, hogy meghívjuk őket.

Oké, hogy kollégák meg mittudomén, de nem többek.

Amúgy is kis esküvőn gondolkodunk, család, barátok és annyi.

Szóval a kérdésre válaszolva, igen, én (mi).

2021. dec. 12. 06:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyat is láttam már, hogy az esküvőre meghívta őket, de a lagzira nem.

Amúgy ez a kötelező meghívás kábé olyan baromság, minthogy ha születésnapom van, akkor muszáj bevinnem valami nyaskát és körbekínálni mindenkit.

2021. dec. 12. 07:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem.
2021. dec. 12. 08:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyikünkmek sem jutna eszébe
2021. dec. 12. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én csoportomban van két-három kolléga, akikre barátként tekintek, rendszeresen járunk együtt programokra, bográcsozni, sörözni, gyakorlatilag "együtt nőttünk fel" a cégnél.

Az ő lagzijukra én is elmentem, sőt, az egyikünknek az esküvője szervezésében is segítettem. Őket igen, meghívnám, de más kollégákat eszembe sem jutna meghívni.

2021. dec. 12. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azokat a rokonokat se hívtam meg, akiket utálok. Kollégákat eszembe se jutott hívni.
2021. dec. 12. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Még családtagokat se, - nem hogy kollégákat. Az esküvőm a legbelsőbb ügyeim egyike volt és ennek megfelelő diszkrécióval kezeltem: voltak tanúk, unokák, aztán "jó napot"! -Nem mellesleg jegyzem meg, hogy engem sem hívott meg egyik kollégám sem az esküvőjére, pedig sokukkal vagyok jó viszonyban.
2021. dec. 12. 12:34
 8/9 anonim válasza:
Nekünk jövő nyáron lesz az esküvőnk, mi maximum 50 főset szeretnénk, szűk család, barátok, tényleg azokkal a személyekkel akik igazán fontosak, kollégákat nem hívunk. Páromnak van kb 2 kollégája akikkel össze szoktunk járni néha, rajtuk gondolkodtunk csak az a baj, ha őket meghívja az ember akkor húzza magukkal a többit is ugye, különben sértődés lesz, szóval úgy beszéltük meg, hogy inkább nem hívunk kollégákat.
2021. dec. 13. 06:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csak azt hívtam meg, aki még annó betanított. Nagyon jó ember, értelmes, és bár van köztünk majdnem 40 év, nagyon hasonló dolgok történtek velünk.
2021. dec. 15. 08:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!