Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mire szàmítsak ha ezt tettem?

Mire szàmítsak ha ezt tettem?

Figyelt kérdés
Kicsit ideges lettem, elkapott a hèv. Sajnos szètvertem az öltözőszekrènyemet. A nagyobb problèma, hogy utàna ràjöttem, hogy az nem az enyèm volt, hanem aki mellettem öltözött. egyenlőre haza küldtek szabadsàgra, illetve odaadtam a szekrènykulcsomat (kiürítettem a szekrènyt) hogy hasznàlja az enyèmet. Ha lejàr a szabadsàgom, mire szàmítsak?
2021. dec. 11. 10:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Gondolom attól is függ, mi volt a szituáció, mi váltotta ki ezt belőled, ki volt a hibás.

Ha a főnökkel és a kollégákkal amúgy jóban vagy, és a munkád rendben van, és valami külső családi stb. gond miatt jött rád az 5 perc, az szerintem enyhítő körülmény lehet...

2021. dec. 11. 11:31
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Repülni fogsz
2021. dec. 11. 11:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

#7:

Normális ember nem köz/céges tulajdonon vezeti le az agybajt, öreg.

2021. dec. 11. 11:43
 14/22 A kérdező kommentje:

A "kicsi" ironiakènt szàndèkoztam hasznàlni.

Amúgy 5 ève vagyok ott a kollègáim felè mèg egy B+ se hagyta el a számat. Becsületesen elvègezem a munkámat. 1* kèstem 1 órát 5 èv alatt.

A kárt termèszetesen kifizetem, ezzel nekem nincs problèmám. Amúgy a 7 essel valamilyen szinten egyet èrtek. A fájdalmat ki kell ereszteni. Persze nem másnak a szekrènyèn, ezzel is egyet èrtek. Ha ez miatt kirúgnak, akkor annak is állok elèbe.

4# azèrt hidd el el, ha csak egy mozdulatod lett volna (ami támadó) akkor ott azèrt èn is adtam volna neked. Ès jöhetsz azzal hogy 120 kilós tarkopasz állat vagy... hidd el hogy nem azt nèztem volna... de a konfliktus kezelès látom nem az erőssèged

2021. dec. 11. 11:44
 15/22 A kérdező kommentje:
11: Nem munka helyi problèma. Magánèleti.
2021. dec. 11. 11:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"de a konfliktus kezelès látom nem az erőssèged"

Miért, a tiéd az..? Baj van otthon az asszonnyal/anyóssal/kölyökkel, erre széjjel verünk egy öltözőszekrényt?

2021. dec. 11. 12:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan mértékű magánéleti gondjaid vannak, hogy az pszixchésen kihat a munkahelyi önkontrollodra (és esetleg a teljesítményedre), akkor érdemesebb táppénzre iratni magadat.

Engem is kapott már el dühroham munkahelyen (ez mondjuk ottani dolog miatt volt), de én nemes egyszerűséggel kerestem egy olyan dolgot, amire nyugodtan kiadhatom, egy üres papírdobozt rugdostam szét a hulladékkonténeres helyiségben.

2021. dec. 11. 12:11
 18/22 anonim ***** válasza:
pszixchésen=pszichésen
2021. dec. 11. 12:12
 19/22 A kérdező kommentje:
bár olyan gond lenne, amin lehetne változtatni... De ez most sakk matt volt. Nem tehetek ez ellen semmit. nem lehet jóvátenni.
2021. dec. 11. 12:13
 20/22 A kérdező kommentje:
nem vèletlen küldtek el szabadságra, de táppènz is lesz. max januárba megyek visza
2021. dec. 11. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!