Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mire szàmítsak ha ezt tettem?

Mire szàmítsak ha ezt tettem?

Figyelt kérdés
Kicsit ideges lettem, elkapott a hèv. Sajnos szètvertem az öltözőszekrènyemet. A nagyobb problèma, hogy utàna ràjöttem, hogy az nem az enyèm volt, hanem aki mellettem öltözött. egyenlőre haza küldtek szabadsàgra, illetve odaadtam a szekrènykulcsomat (kiürítettem a szekrènyt) hogy hasznàlja az enyèmet. Ha lejàr a szabadsàgom, mire szàmítsak?
2021. dec. 11. 10:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Felmondás.
2021. dec. 11. 10:34
 2/22 A kérdező kommentje:
??? kifejtenèd kèrlek...
2021. dec. 11. 10:39
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gyerekes, szétverni az öltözőszekrényt....
2021. dec. 11. 10:41
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Nem fejtem ki, kérlek...még egy maflást is kaptál volna, az azonnali kirúgás mellett, plusz kártérítési igény.

Ha valami bajod van, vegyél egy labdát, és rugdost azt. Ne munkáltatód szekrényét.

2021. dec. 11. 10:44
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Azonnali hatályú felmondás, feljelentés rongálás miatt.
2021. dec. 11. 10:47
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Tehát amikor "kicsit ideges" vagy, akkor szétvered a környezetedet. Milyen bájos.

Én nem tudom, milyen munkahelyen történik ilyesmi (illetve gondolom, gyár), de elég valószínű, hogy fegyelmivel kirúgnak, azonnali hatállyal. Az utolsó béredből pedig levonják az okozott kár összegét.

2021. dec. 11. 11:11
 7/22 anonim ***** válasza:
8%
Jobb, hogy kidühöngted magad, mintha mindent magadba fojtottál volna. Én fizikailag belebetegedtem.
2021. dec. 11. 11:17
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha régi és megbízható kolléga vagy akkor figyelmeztetnélek,hogy legközelebb nem lesz lehetőséged több. Azonnali felmondás.

Hogyha 1évnél kevesebb óta dolgozol ott akkor megköszönném a munkád és boldog karácsonyt kívánnék,

Hiszen szándékosan rongáltál,ha úgy alakul megversz egy kollégát? Menj olyan helyre ahol erre van lehetőség.

Szerintem jobb,ha készülsz rá lelkileg,hogy a második opciót választják.

2021. dec. 11. 11:23
 9/22 anonim ***** válasza:

Kártérítés munkahelyed felé az okozott kár miatt + fegyelmivel történő elbocsátás.

És örülj, ha garázdaság miatt nem tesznek büntetőfeljelentést ellened.

2021. dec. 11. 11:23
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
7# Dühöngd ki magad a saját vagyontárgyaidon! Ne más holmijának tönkretételével tartsd magad egészségesen.
2021. dec. 11. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!