Titeket nem idegesítenek a plázás hostessek rámenősége?
Akarva akaratlanul odaugranak eléd, hogy meggyőzzenek valami sz..ról, anélkül, hogy bármit is akarnál tőlük, főleg úgy hogy nyájasan, átlátszóan adják elő magukat a munkájuk miatt, nem őszintén. Pedig te csak nézelődnél, vásárolnál a plázában úgy és azt amit te akarsz.
Mást is bosszant ez a rámenősség?
Rájuk se nézek, megyek tovább. Úgy kezelem őket mint az aluljárókban kéregető csöveseket.
Ez nagyon fel szokta őket húzni :)
Ha rossz hangulatom van akkor csak felemelem tiltakozva a kezem és hangosan mondom hogy Nem! Hagyjál! Nem érdekel!
Büdös dögkeselyűk..
Teljesen egyetértek.
Velem az történt hogy elém ugrott és elkezdte hogy “Szia te nagyon jófej srácnak tűnsz, érdekel egy bla bla….”
Én meg annyit mondtam hogy “Nem.”
Ő meg erre visszaböfögte a hátam mögött hogy “Nööööm.”
Ez úgy felhúzott hogy kétszer hatra néztem és vigyorgott.
Azt hittem visszamegyek és felpofozom. Még ezeknek áll feljebb.
Be kellett volna intened neki vigyorogva 😂
Észre se veszik magukat
- Szia, nem érdekel ez a frankó termék?
- Szia, hostess lány! Te olyan jófejnek tűnsz, beszélgessünk!
- na szóval ez a frankó termék tud….
- mielőtt frankó termékről beszélünk, én abc plasztikai sebészeti klinikán dolgozom és tuti el tudnám intézni, hogy 5% kedvezményt kapj a ráncfelvarrásra. Nagyon rád férne…
Garantálom, hogy nem akar tovább beszélgetni, de ha mégis, akkor a logó mell korrekcióval folytasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!