A targoncavezetők tényleg ilyenek?
HR-esként dolgozom jelenleg és a cég targoncavezetőt keres.
És jelentkezek friss jogsisok, meg alkeszek-de a cég cég nem szeretné ha lezúznák a raktárat kezdők-és a többségük ilyen öntudatos macsó pali és ilyen dumákat nyomnak-Én reggel 8kor felülök a targoncára és fél 5kor leszállok.
Ezen kívül enni, meg wc-re megyek el.
-De ilyeneket, hogy jópofizzak, meg cipekedjek kizárt. Elvégzem a munkát gyorsan és hatékonyan és viszlát, ezen kívül semmit nem vagyok hajlandó végezni.
Lényegében mindegyikük ezt mondja.
Nálunk meg kellene egyéb feladatokat is végezni amin felröhögnek, majd megköszönik a lehetőséget és közlik, hogy itt a vége az interjúnak.
Én meg nem értem.
A nevem Marchello és voltam targoncás.
Mennyi a nettó?
Na átcseréltem a hirdetést, de ma még jött egy pali...ennek a dumája mindent vitt:D
Azt mondta, hogy ne vicceljek már, ő nem fog emelgetni.
Pont ezért rakta tele a Fidesz az országot Ukránokkal, hogy ők cipekedjenek.
És ahol most dolgozik ott füttyent egyet, ott terem 2 Ukrán és azok cipekednek, de ő nem fog, mert-
1. Nem azért végez magas szaktudást és koncentrációt igénylő munkát, hogy leszakítsa a derekát.
2. Neki nincsen ideje vacakolni kézi pakolással mert tépnie kell a géppel.
Am most lementem a raktárba megnézni a próbavezetését ennek a nagypofájúnak és olyan gyorsan pattintott be 15 méter magasba 3 raklapot a polcra, hogy a raktárvezető azt mondta halkan, hogy ilyet még nem látott.
Aztán mondta a bérigényét én meg mondtam a miénket és azt csinálta amit a többiek.
Hangosan felröhögött, komolytalannak nevezte a céget, amatőrnek a raktárat és közölte hogy itt a vége az interjúnak, de ha van kedvem más témáról beszélhetünk egyszer, mert annak ellenére, hogy egy ilyen amatőr bandánál melózók én szimpatikus vagyok neki....
Eszem megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!