Nem enyhén átlátszó ha valaki elkéredzkedik és eleve öltönyben jön be? Ordít róla hogy állásinterjúra megy
Figyelt kérdés
Póló farmer kombóban jön hátizsákkal.
Erre adott napon megjelenik öltöny fényes cipő szép táska.
Frissen fodrászolt. És „családi“okokból (na persze...) hamarabb kell elmennie. Naná.
Közben meg a proferssiont bámulja a mobilján állandóan és félrevonultan telefonálgat.
Nem enyhén átlátszó az egész?
2021. dec. 6. 13:17
21/27 anonim válasza:
Neked munkaidoben nem dolgozni kellene? Vagy tipik munkahelyi spicli vagy, aki csontig nyal a fonoknek?
22/27 anonim válasza:
Valószínűleg nem bírja már az idegesítő minden lében kanál,egyfolytában mások életében turkáló kollégákat és van annyi vér a pucájában hogy nem fórumokon sír a szája hanem tesz valamit az élete jobbá tételéért.Sok szerencsét neki,remélem sikerül szabadulnia onnan!
23/27 anonim válasza:
Hat harom oldal alatt sem derult ki, miert ekkora problema, hogy allasinterjukra jarkal a kollega, pedig ez erdekelt volna a legjobban. Amugy en meg eletemben nem voltam szerintem 30 allasinterjun, nemhogy egy munkahely elott.
24/27 A kérdező kommentje:
"Amugy en meg eletemben nem voltam szerintem 30 allasinterjun, nemhogy egy munkahely elott."
jelen "csodás" helyemet 30+ interjú után nyertem el.
2021. dec. 7. 09:04
25/27 anonim válasza:
Akkor valamit nagyon szarul csinálhatsz
26/27 anonim válasza:
Ahelyett hogy másokkal foglalkozol, lehet inkább fejlesztened kéne magad és akkor legközelebb nem kell majd 30 interjú az elhelyezkedéshez.
27/27 anonim válasza:
Csak a többieket tudom ismételni: mindenki foglalkozzon a saját életével. Ha a kollégádat megtalálják egy jobb lehetőséggel, miért ne élne vele? És ha elmegy interjúra, akkor meg mi van? Nem kötelező halálodig ugyanazon a munkahelyen maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!