Céges leállás után egyből betegállomány nem totál átlátszó?
A cég leállt dec 23-án nem is kellett menni jan 2-ig.
És többen voltak „nem várt” módon akik épp lebetegedtek ahogy jönni kellett volna.
Így nekik véletlenül (csakis véletlenül) meghosszabbodik a leállás.
Nem totál átlátszó ez?
Úgyse nyalja be senki hogy betegek főleg hogy olyan gyökér is van köztük aki már dec-ben azt pofázta mit fog csinálni januárban amikor nem jön. Ő a jövőbelátó ő már tudta előre hogy „véletlen” lebetegszik jan-ban.
Azért ehhez már pofa kell.
Klassz, és a cég mennyire korrekt egyébként a dolgozókkal? Egyébként szurkolj, hogy táppénz után beadják a felmondásukat, mert felvették őket máshova. Te meg gürizhetsz és nyafoghatsz tovább. :-)
Vagy te vagy a főnök?
Nézd csak, ez is egy jó téma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__8..
mit foglakozol vele? nálunk is most a 15 főből 2-en is szabin vannak a héten, na és akkor mi van? én és egy másik kolléga pedig pedig két hetet voltunk otthon mert az utolsó héten vettük ki a megmaradt szabinkat és csúsztattunk is a túlórakeretből.
egyébként nekem is volt már olyan pont tavaly, hogy az egy hetes nyári szabim utolsó előtti napján begyulladt a hasnyálmirigyem, szóval az egy hét szabit megtoldottam még két hét táppénzzel. senki se problémázott rajta. hoztam az orvosi igazolásokat és ennyi.
Annyira nem lehettek leterhelve, ha ennyire ráérsz mással foglalkozni. Ha miattuk kéne megszakadnod, akkor örülsz, ha lyuk van a s.en, és alig várod, hogy lejárjon a munkaidő.
Amíg (gondolom) munkaidő alatt ráérsz ezen kattogni, addig nincs semmi gond, nem vagytok így sem túlterhelve. Csak kicsit figyelj oda, hogy jobban beilleszkedj a közösségbe, mert kirúgás esetén ez is szokott nyomni a latban...
Márpedig ahol 10 ember munkáját 8 is ilyen ráérősen végzi, ott kettő felesleges.
Állami szektor?
"Öregem, orvosi eset vagy! "
És ez jó!
Mert úgy írod mint a hülyegyerek amikor nyalókát kap!
Hurrá nyalóka!
Örülsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!