Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnék jóba lenni a...

Hogyan tudnék jóba lenni a munkatársaimmal?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok és a jelenlegi munkahelyem egy játszóház. Nagyon örülök ennek a munkának, mert nagyon élvezem amit csinálok. Viszont eléggé sok kollégám van. Kb 10 nő akik nagyon jóban vannak egymással. Első hetekben semmi baj nem volt. Én kedves voltam. Beszélgettem velük, tényleg érdekelt a személyük. Nagyon szeretnék jóba lenni velük. Nyilván tudom mindenkivel nem lehetséges. De rosszba senkivel se szeretnék lenni. Ma csináltam egy nagyobb hibát ami miatt mindenki azt hiszi feltűnési betegségem van és seggnyaló vagyok. Valóban a feletteseim nagyon kedvelnek. De nem megjátszom magam. És ha át is estem a ló túl oldalára ezt a leba**ást nem érdemeltem meg egy kollégától sem. Nem vérre menő dolgot tettem. Segítség kellett sos-ben mert káosz volt de senkit nem találtam. Ezért messenger csoportba írtam hátha majd ott meglátja valaki. De mindenki azt mondta h emiatt meg majd őket szúrják le h nem voltak a helyükön és a csoportban minden vezető látja ezt. De könyörgöm ha senkit nem találtam mit tegyek?

Rá pár napra kiderült egy pletyka alapján h a fő gondjuk velem az h kedvelnek a felettesek és nyalizok azzal ha mindent pontosan, időre megcsinálok rendesen és foglalkozom a gyerekekkel. De hát akkor mégis mit tegyek? Alapból egy szorgalmas nagyon mosolygós személyiségem van.

Mit tegyek, h ne utáljanak ki teljesen?

2021. dec. 3. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el az ilyen rosszindulatú lógós idióta munkatársak szimpátiáját és maradj továbbra is olyan amilyen☺️
2021. dec. 3. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szard le.
2021. dec. 3. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem legyél szerényebb és ne akarj annyira megfelelni

A megfelelés nagy hiba, csináld a melót, szerényen alázatosan. Ha mindent tudsz, akkor az előbb-utóbb kiderül

2021. dec. 3. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj, a lényeg, hogy senkiről senkinek ne mondj semmit, mert elindul a pokol akkor. 10 női beosztottam van, katasztrófa, amot leművelnek. Igazából bármit csinálhatsz, nem rajtad múlik, hogy mikor utálnak és mikor nem
2021. dec. 3. 21:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igyekszem le szarni. Csak meg vagyok ijedve. Anno a sulikban is voltak gondjaim a kirekesztésekkel. És hiába szerettem a sulit az emberek pokollá tették. Félek h itt is ez lesz ha nem teszek a kedvükre :(
2021. dec. 3. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Magadnak felelj csak meg, végezd okésan a munkádat, és ennyi. Inkább máshol keress embereket magadnak.
2021. dec. 4. 08:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha leb***ást kaptak, azt megérdemelték. Mi az, hogy munkahelyen, munkaidőben SENKI nincs a csoportból a helyén?! Nem csoda, ha téged kedvel a vezetőség. Ők meg irigyek, mert látják, hogy meg akarsz felelni.

Amúgy ne munkahelyen barátkozz! Köszönés és csak munkáról beszélés, ennyi. A főnököknek kell megfelelned, nem a primitív munkatársnőidnek.

2021. dec. 4. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Anyukám anno azzal a tanáccsal engedett útnak a diploma után, hogy igyekezzek olyan helyre menni, ahol férfiak vannak többségében. Sokkal könnyebb velük dolgozni, és nem kell ezt a furakodást/panaszkodást hallgatni.

Nem muszáj neked a közvetlen kolléganőiddel barátkoznod, elég ha munkaügyben beszélgettek. Szünetekben menj át más osztályokra. Ezek elég alpári nők lehetnek egyébként az elmondottak alapján.

2021. dec. 4. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!