Akik otthonról dolgoztok, van, akinek este, ill. éjszaka jobban megy a munka?
Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 01:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, jobban tudok olyankor dolgozni, kevesebb a zavaró tényező.
Nem, nappal tudok csak hatékonyan dolgozni.
18 szavazat
1/9 anonim válasza:
Szinte minden nap éjjel 4ig dolgozom otthonról, gyorsabban megy, egy kedves tea, illatos gyertya meg valami menő film mellett. Aztán reggel pedig utálom magam, hogy nem voltam képes elmenni aludni.
2/9 anonim válasza:
1-es és hogy bírod ezt minden éjjel?
3/9 anonim válasza:
Annyira nem rossz. Az alvásrezsimem felborult, nálam a reggel kb délt jelent. Kialszom magam rendesen. :)
4/9 anonim válasza:
Reggel akkor nincs dolgod? Én inkább reggel csinálnám akkor :) igaz nem vagyok már túl fiatal, gondolom te igen :)
5/9 anonim válasza:
Biztos egyszerűbb lenne napközben! :D Programozok és modelleket tervezek, ez valahogy jobban megy nyugisan éjjel. :)
6/9 anonim válasza:
Gratulálok! Az remek munka. Hány éves is vagy akkor?
7/9 anonim válasza:
Én a munkahelyen is délután vagyok hatékonyabb. Havi 4 nap van home office nálunk jelenleg.
8/9 anonim válasza:
Jobban menne este, de nálunk meg van tiltva, hogy este dolgozzunk. Fogalmam sincs miért, de a normális törzsidőben (fél 8-tól 4-ig) kell dolgozunk, elérhetőnek lennünk, utána ki kell kapcsolni a számítógépet, és rendszeresen kiakad a vezetőség, ha valakit azon kapnak, hogy ha a fenti intervallumon kívül is dolgozott.
9/9 Metionin válasza:
Én délelőtt elég alaplángon vagyok de a munkaidőm kötött, 8-16:30. Ebédig vegetálok, utána felélénkülök de ha tehetném este meg az éjszaka első felében dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!