Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mérgező munkahely? Hogyan...

Mérgező munkahely? Hogyan lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Ha azt mondja a főnököm, hogy mindenkinek kevés pontot adott az értékelésnél most, viszont nekem adta a legtöbb pontot, holott felsorolt olyan hibákat, amik nem is hozzám tartoznak. Nagyon kevés ember teszi ki az alkalmazottak csapatát, de azokat is rendszerint rengeteg feladattal látják el, utána meg adott esetben, neki kell lábtörlőként szolgálni. Évek alatt megtanulja az ember, hogy az a kemény munka, amelyet azok tanúsítanak, akik mozgatják a szálakat, de kik ezek, kikről lehet szó?
2021. dec. 1. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezt szerintem még egyszer, az elejéről, mert nem igazán érthető, miről van szó, és mi a kérdés.
2021. dec. 1. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Te elolvastad, amit leírtál? Te érted, amit leírtál?

Azt írod, idézem:

"felsorolt olyan hibákat, amik nem is hozzám tartoznak. "

Kérdező!

Ami hiba - ahogy te fogalmazol: nem hozzád tartozik - az NEM a te hibád.

Azért pont annyira vagy hibás, mint mondjuk azért, mert a szomszédod ellopott egy okostelefont a MediaMarktból. Enyveskezű szomszéd, majd hamarosan melegedhet a börtönben, de NEKED a világon SEMMI közöd hozzá. Annyi közöd van hozzá, mint nekem a te fizetésedhez, vagy ahhoz, hogy parizert veszel belőle, vagy házimozi-rendszert.

Szóval abból, amit leírtál, abból én azt veszem ki, hogy olyanon problémázol, ami valóban probléma ugyan, de MÁSNAK a problémája, nem neked.

2021. dec. 1. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a mérgező munkahely olyan dolog, amit ott kell hagyni, főleg ha felismerted, hogy mérgező.
2021. dec. 1. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ma 2021.december 1-je van. Van még durván max. , ha nagyon a feszített maximumig dolgoztatnak, akkor ezzel a héttel együtt még talán 3 hét.

Én ma bejelenteném a főnökömnek, hogy az idei évet még lehúzom (hajrában nem illik beletojni a becsületbe - ne feledd, a referenciára még később szükséged lehet!) , aztán 2022.január 3-án hétfőn már nem jövök, van egy félhónapotok, keressétek meg az utódomat januári kezdéssel! (Ez az erős két hét, ami meg van, ez még pont elég lenne az utód meglelésére, ha nagyon sürgős, akkor az első beeső ember felvételére és betanítására - nem tudom, milyen munkahely, mennyire igényel speciális szakmai készségeket...stb.)

2021. dec. 1. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyjából annyit, hogy otthagyod és keresel másik helyet. Ha nincs lehetőség erre, ami azért ritka szokott lenni, akkor nem tudsz mást tenni, mint a lehető legkevesebb kontakttal vagy a többiek felé, legyen szó munkatársakról vagy vezetőségről, illetve megpróbálod nem felvenni a hülyeségeiket.

Ha mennél, de a bizonytalanság miatt nem mersz, akkor gőzerővel keress új helyet és akkor lépj le, mikor az újat megkaptad.

#4 Nagyon pincsinek kell lenni, hogy egy hulladék helynél még jófejkedj.

2021. dec. 1. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!