Néktek is a nap legszebb része a pletyi?
Pont ez az egyik, amit a munkahelyekben utálok. Nincs értelmes témájuk, de a pofát jártatni kell, ezért kínjukbankibeszélnek mindekit és szivjákegymás vérét.
És akkor én vagyok az "ufo" meg a fekete bárány, mert én meg introvertált vagyok és inkább az ezos témákat szeretem. Pedig ezekkel jóval kevesebbet ártok.
De hát a hülyeségre van nagyobb igény.
Ki nem állhatom, ha valaki elkezd pletykázni. Ismerek egy ilyen nőt, a céghez bejár takarítani. Borzalmasan rosszindulatú és kárörvendő, már belép az ajtón és egyből nyomja a rizsát, hogy ez és ez az ember mit csinált, mit hallott a városban, majd örül neki és vihog rajta, ha valakinek rosszabbul megy, mint neki. Egyfelől sajnálom, másfelől örülök neki, ha minél távolabb van tőlem.
Hiába mondják, hogy a pletyka összetart egy közösséget, már rég nem egy egészséges szokás, az ősközösségek óta rengeteg idő eltelt. Sokan vagyunk emberek, sok, egymástól függő közösségben élünk és nem gondolnám, hogy a másik baján csámcsogni egy mentálisan ép szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!