Az én fejemben vannak gondok vagy tényleg így lenne ahogy tapasztalom?
esetleg próbálj meg magán oviba bejutni, ott talán többet kapsz ennél
főleg ha Pest vagy közeli helyen vagy, akkor meg kb nem sokra elég az a pénz, bár máshol sem egy vagyon
A te fejedben van gond.
Akkor lenne nevezhető rabszolgaságnak ha röghöz lennél kötve oda, hogy márpedig neked ott kell dolgoznod, és csak ott csak 155ezer Ft-ért.
De megvan rá a lehetőséged, hogy keress más munkahelyet, és jobban keress.
ez a magyar valóság az az igazság...én nagyon szerettem a munkámat, de úgy érzem hogy kiégtem. Mindenem fáj , folyton fáradt vagyok pedig csak 36 éves vagyok. folyton azon agyalok hogy mit kellene csinálni...folyton tanulom valamit van 3 eü végzettségem , de úgy érzem hogy nem akarom ezt hosszú távon ilyen formában csinálni....
amúgy nagyon sajnálom, hogy a legtöbb magyar munkáltató elveszi tőled a szakmád szeretetét azzal hogy kizsigerelnek...mindenhol emberhiány van, alig tudod megoldani a szabadnapokat, 2 ember helyett kell dolgoznod..
minden perced be van osztva, és ha túlórázni kényszerülsz, mert egyszerűen nem végzel a munkáddal időben akkor természetesen nem fizeti ki senki...nagyon elszomorít hogy szinte mindenhol ez a helyzet, mert egyszerűen érezni az embereken, hogy kiégtek...nem élvezik a munkájukat, kevés fizetésért, sokat dolgoznak, nincsenek megbecsülve...
pedig sokkal jobban is lehetne csinálni valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!