Itt is írják, ahogy tapasztalom is, hogy a Canon 50mm f/1.8 STM -nek iszonyat hangos az STM motorja, és egyáltalán nem segít a videózáshoz. De akkor mi az alternatíva?
És nem is értem, hog ymiért ilyen zajos, amikor az 55-250 és a 24-105 is tök hangtalan. Ez régebbi technológia, vagy miért nem sikerült halkra az fix 50-es?
A kérdésedre ugyan nem tudok válaszolni, de egy olyan kontárnak, aki a szűrőtől méri a közelpontot, egy szavát nem hinném el.
"Bár 35cm-es közelpont van ráírva, én (a szűrőtől számolva) 24 cm-re még rá tudtam fókuszálni."
miről beszélsz?? nem onnan mérte, hanem leírta, hogy onnan mérve mennyi, de a kettő küzti különbség messze nem akkora, mint az obi hossza, szóval teljesen mindeg, mert ezzel nem cáfoltad az állítását, és ő meg azért ezt közölte, mert ezt tudta mérni egyzserűen
de visszatérve az eredeti kérdésre, tök mindegy, mert mint írtam is, én magam is kipróbáltam, sőt ismerősöm is kipróbálta, és ez a helyzet, csak azért hivatkoztam, hogy legyen egy nyilvános hivatkozás is róla, ne csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!