Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális, hogy nem vagyok...

Normális, hogy nem vagyok szerelmes a munkámba?

Figyelt kérdés

Elvégzem. Nem érzem magam rosszul tőle, de, amikor véget ér a munkaidő, szeretek nem foglalkozni vele és óramű pontossággal abba is hagyom a munkát a munkaidő végén.

Viszont van olyan munkatársam aki a közösségi oldalakon olyan oldalakat követ ami a munkával kapcsolatos, a céget is követi.

Ő gyakran túlórázik kérés nélkül, mert neki fontos a csapat. A többi munkatársammal nagyon jól elbeszélget a munkáról, de engem hidegen hagy ez a téma, ezért velem nem is nagyon tud beszélgetni.

Baj, ha én nem szeretem úgy a munkát, hogy szívesen beszélgessek róla?

2021. nov. 25. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Addig nincs semmi ameddig nem gyomorideggel mész el minden nap. Mindenki más, és ez így van rendjén.💁‍♀️
2021. nov. 25. 08:54
 2/4 Pekka ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj, az a jó, ha nem viszed haza a munkát.

Én pl. szeretem a munkámat, de ahogy letelik a munkaidő és elhagyom a cég területét, már el is felejtem aznapra a munka témát. Vannak sokkal fontosabb dolgok is a munkahelyen kívül.

Pontosítok: a munkahelyen kívül vannak az igazán fontos dolgok.

2021. nov. 25. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan kollégám, akit el kellett kerülnöm, mert lementem elszívni egy cigit, szerettem volna kicsit kikapcsolódni és ha meglátott odajött és rám öntötte hogy aznap mit csinált a munkában. Olyan is volt aki úgy adott munkát (nem is a főnökömként) hogy lejárt a munkaidőm és erre annyit reagált, hogy "nem baj ez még gyorsan belefér neked", ha én is itt maradtam pluszban.

Viszont régen én is hasonló voltam. 2 munkahelyemen is túlteljesítettem, a maximumot nyújtottam. Emellett csapatépítőket szerveztem. Ezenkívül én minden beosztás cserében benne voltam, ha kellett ember túlórára, jelentkeztem. Szombaton is és vasárnap is bementem ha valaki visszamondta. Otthonról is foglalkoztam a munkával. Radásul olyan munkákat elvállaltam aminek a menetét mások nem ismerték. A főnökök a szorgalmammal és a munkámmal is meg voltak elégedve.

Az első helyen voltam hónap dolgozója, majd amikor az év dolgozóit kihirdették, nem voltam benne, de kevésbé pörgős emberek megkapták a címet, mert szimpatikusak voltak a főnök sógorának.

A másik helyen kezdtem unni, hogy nem csak hogy hónap dolgozója nem lettem soha, de a kollektív lebaxásokba is belevettek, amikor én nem csináltam rosszat.

Amikor új helyre mentem, kitaláltam, hogy új életet is kezdek. Azóta nyugodtabb is vagyok.

2021. nov. 25. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem ha nem a megélhetés múlna rajta, nagyon sok ember nem dolgozna és nem is lenne hibáztatható érte.

bármennyire szereti az ember a munkáját, évtizedeken át úgyis megutálja, az állandó készenlét, taposómalom...

2021. nov. 26. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!