Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi siker engem miért...

Munkahelyi siker engem miért nem lelkesít?

Figyelt kérdés

Kollégám kérdezte hogy miért nem készítek Linkedin profilt ahová kitehetném a projekteket amiken dolgoztunk a nagynevű ügyfeleknek meg ilyesmi. Emlékszem hogy 20 éves koromban én is azt gondoltam ez mekkora dolog, hogy ilyen meg olyan nevű cégnél dolgozok meg ilyen meg olyan ügyfeleknek. De aztán rájöttem ez szó szerint semmit nem jelent.

Úgy értem a kutyát sem érdekli! :D

Van akinek később is megmarad ez a csodálat és büszkeség a cég iránt akit szolgál vagy a "nagy nevek" iránt?

2021. nov. 24. 08:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: A LinkedIN-en "kérkedés" nem csak, sőt nem első sorban arról szól, hogy csak büszkélkedsz, hanem megmutatod magad, a saját és céged eredményeit a szakmában dolgozó többieknek.

Ez nem csak egy magán vállalkozónak segíthet az eredményesebb működésben, hanem bárkinek, mert akár kollégák, akár más cégeknél dolgozók látják az eredményeid, megkereshetnek akár a mostaninál jobb ajánlatokkal, képzésekkel, izgalmas mellék projektekkel, a főnökeidnek is ötletet adhat, hogy előléptessenek, jutalmazzanak a munkádért, de jól jöhet akkor is, ha pl. egy nap úgy döntesz, hogy céget váltanál, vagy esetleg kirúgnak és kénytelen leszel mást keresni.

Persze ráérsz a CV-t meg a LinkedIN-t is akkor frissíteni, ha majd aktuális lesz, de ha folyamatosan naprakészen tartod lehet, hogy akár magától is megtalál a következő állásod még azelőtt, hogy megfogalmazódna a gondolat benned, hogy váltani akarj.

Egyébként nem mindenki egyforma, nem mindenki büszkélkedik, nem mindenki vágyik elismerésre sem, karriert sem mindenki épít és az sem mindenit zavar, ha eszébe se jut senkinek, ha valami jó lehetőség támad. Mindenki maga dönti el, hogyan alakítja az életét.

2021. dec. 17. 11:56
 12/12 anonim ***** válasza:

10:

Istenem, ne legyél már ilyen "okos" kérlek: a hangsúly azon van, hogy jelenleg úgy van 540 kontaktom Linkedin-en, hogy a kisujjamat nem mozdítottam meg, és nem gyűjtöttem ismerősöket. Ha elkezdem én is aktívan használni a Linkedint, kb 2 hónap múlva meg lesz a 1000 kontakt, kapok egy krumplit. Így már megvan a matek, ugye?

Vagy várjál, te most azt akarod hallani, hogy "such Linkedin marketing pro" vagy, hogy ezt eléred, izzadva és folyamatos kemény munkával meg posztolással? Ok haver, nagyon ügyes vagy! :)))

2021. dec. 18. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!