Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy munkatársam 1 év alatt...

Ha egy munkatársam 1 év alatt nemigen próbálkozott be nálam, akkor 100 %, hogy nem is érdeklem, vagy 100%osan hűséges?

Figyelt kérdés

Egy kis helyen dolgozom, többnyire egyedül. Ez a férfi is munka miatt szokott járni hozzánk, ilyen karbantartó féle,heti 1x kb találkozunk. A múltkor bent volt a kollégánőm is, és amikor elment ez pasi, utána mondta, hogy biztos bejövök neki, mert velem máshogy viselkedik.

Van felesége ennek az pasinak, és idősebb is nálam, 48 éves. Én 31 vagyok.

Én sosem vettem észre rajta ilyet, nem is beszélgetünk különösebben sokat ha lejön,azt is semleges témákról, de az alap kedvesség megvan mindkettőnk részéről. Én amúgy csípem őt mint embert, szerintem ő is így van velem, legalábbis negatív dolgot nem éreztem sose vele kapcsolatban. De lehet, hogy ennyire vak voltam, vagy a kollégánőm volt az?

2021. nov. 21. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem próbálkozik,akkor hűséges.Azért mert kedves,nem kell mindjárt arra gondolni hogy biztos megdugna.En is beszélgetek pasi kollegákkal,mégsem akarok velük szexelni.
2021. nov. 22. 08:09
 12/12 anonim ***** válasza:
97%

Úriten, 30 vagyok.

Bizton állíthatom, hogy a 40 felettiek, akár van párjuk (sajnos), akár nincs, ennyi idő alatt bőven bepróbálkoznak, ha akarnának tőled valamit..

Nem egy kollégám hajtott rám aki vagy kapcsolatban vagy feleséggel, gyerekkel volt. Undorító az ilyen, ráadásul úgy, hogy tudkák, hogy nekem is van párom..

Nem próbálkozott be nálad, tehát nem akar kikezdeni veled. A kedves kolléganőd meg egy pletykás sz*rkeverőgép ahogy írták is. Én is utáltam, hogy ha leállok beszélgetni valakivel, már ment a pletyizés meg s susmutolás. Az én párom is kedves a nőkkel, mégsem akarja megdugni őket.

Meg a legtöbb férfi eleve kedves a csinos lányokkal. Legyen már életetek. :D

2021. nov. 22. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!