Tegyük fel a kérdést hogy: miért van ennyire sok primitív ember egy európai országban?
Van esély tanulni. Na meg ha sz@r körülmény nem mentség erre, bár tény nem előny.
2021. nov. 21. 19:30
12/22 anonim válasza:
A magyar gyári munkások mintegy a fele iskoláskorában magatartásproblémás volt. Nem egyszer láttam én olyat, aki felnőttként is a gyerekkori rosszaságaival dicsekedett, hogy hogy szívatta a gyengébb osztálytársat, meg hány beírása volt, hányszor bukott, ésatöbbi.
2021. nov. 21. 20:00
13/22 anonim válasza:
Amúgy nem kell feltétlen gyárnak lennie.
Én az Ikeában dolgoztam ahol ilyen volt Való Világosok osztják az észt, dicsekednek a "múltjukkal" meg sajnáltatják magukat, hogy őket milyen hosszú ideig nem vették fel sehová dolgozni, pedig más bűnük nincs, csupán pucér fotóik voltak a neten.
2021. nov. 21. 20:20
14/22 anonim válasza:
Bő 1,5 évet dolgoztam gyárba soron, ez idő alatt is összefutottam jónéhány diplomással, nem csak 8 általánost végzettek vannak ott általában, meg a benne dolgozók 90%-ának csak átjáróház.
2021. nov. 21. 21:13
15/22 anonim válasza:
14: De ők vannak többségben. Kivételek, normálisak persze akadhatnak jöztük, de arra elég kicsi az esély, hogy egy gyárban csupa ilyenből álljon az összetétel.
2021. nov. 21. 21:25
16/22 anonim válasza:
De a diplomásak pár héten belül dobbantani is fognak onnan.
A nagy részét az ilyen helyen dolgozóknak a trógerek, a szerencsétlen egyedülálló anyukák, sokszor még érettségivel és rendes szakmával sem rendelkező személyek és külföldi olcsó munkaerők alkotják.
Valamint a diákmunkások ha vannak.
Ahol én dolgoztam ott a kiéhezett száz éves fószerek a fiatalabb lányokra nyomultak, meg összeültek kitárgyalni a házaséletüket, meg a nőgyógyászati vizsgálatokkal humorizáltak.
Égett volna a pofám a gyerekei helyébe.
De az ész és az intelligencia nem feltétlen diploma kérdése, diplomás bunkók is szép számmal vannak.
2021. nov. 21. 21:44
17/22 anonim válasza:
Frissdiplomás vagyok, és kicsit elhúzódott az álláskeresés ami miatt átmenetileg elkezdtem gyárban dolgozni. Azóta sokkal több motivációm van a megfelelő munkahely megtalálására, egyre jobban teperek az interjúkon. Valóban eléggé kiábrándító az ott dolgozók többsége, kész pokol lehet hosszú távon ilyen helyen maradni.
2021. nov. 21. 22:54
18/22 anonim válasza:
Én dolgoztam gyárban, 3 hónapot, életem legrosszabb munakehlye volt, alig vártam már, hogy megszabaduljak onnan. Viszont a többi dolgozóval nem volt bajom, 1-2 kivétellel, a munkatársaim mind normálisak voltak, nálunk a vezetőség volt borzasztó.
2021. nov. 22. 13:35
19/22 anonim válasza:
Primitív aluliskolázott csimpánz képességekkel rendelkező emberek betanított munkasok kozott kell dolgozni. Legtobbje nem agysebész az biztos. A magasabb végzettségű jobb képeségekkel rendelkezőt vagy kikozosítík vagy lenyomják a sajat szintjukre. A gépsorok között a vadon törvényei uralkodnak. 8 elemivel rossz emészteni azt hogy egy érettségizett esetleg többre viszi ott mondjuk nem szétszerel két alkatrészt hanem össze is rak sőt a jelenléti ívet is helyesen ki tudja tőlteni, s képes alap egyenletek megoldására is.😆
2021. nov. 22. 20:29
20/22 anonim válasza:
Azért még mindig ők hajtják ehhez képest a legtöbb gyakorlati hasznot a társadalomnak.
Cuki, hogy nem elég hogy a fizikai munkások keresnek a legkevesebbet, még jól le is nézik őket és megvetik. Bezzeg az "értelmiségi" réteg, akik életükben egy percetnem dolgoznak, veszik fel a vastag pénzeket a semmire, és a többi emberen élősködnek. Politikusok, focisták, influenszerek meg a többi semmirekellő. Ezek nélkül valahogy el tudom képzelni az életem, de kíváncsi vagyok milyen lenne az élet ha nem lenne több gyári munkás vagy mondjuk aszfaltozó, utcaseprő, mentős vagy buszsofőr...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!