Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyárban általában miért ilyen...

Gyárban általában miért ilyen retek emberek dolgoznak? Azért mert nincs diplomája az embernek nem kéne ennyire 0 forintos embernek lennie.

Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 17:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%

Most a munkát ne nézzük.

Tegyük fel a kérdést hogy: miért van ennyire sok primitív ember egy európai országban?

Van esély tanulni. Na meg ha sz@r körülmény nem mentség erre, bár tény nem előny.

2021. nov. 21. 19:30
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
A magyar gyári munkások mintegy a fele iskoláskorában magatartásproblémás volt. Nem egyszer láttam én olyat, aki felnőttként is a gyerekkori rosszaságaival dicsekedett, hogy hogy szívatta a gyengébb osztálytársat, meg hány beírása volt, hányszor bukott, ésatöbbi.
2021. nov. 21. 20:00
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Amúgy nem kell feltétlen gyárnak lennie.

Én az Ikeában dolgoztam ahol ilyen volt Való Világosok osztják az észt, dicsekednek a "múltjukkal" meg sajnáltatják magukat, hogy őket milyen hosszú ideig nem vették fel sehová dolgozni, pedig más bűnük nincs, csupán pucér fotóik voltak a neten.

2021. nov. 21. 20:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Bő 1,5 évet dolgoztam gyárba soron, ez idő alatt is összefutottam jónéhány diplomással, nem csak 8 általánost végzettek vannak ott általában, meg a benne dolgozók 90%-ának csak átjáróház.
2021. nov. 21. 21:13
 15/22 anonim ***** válasza:
14: De ők vannak többségben. Kivételek, normálisak persze akadhatnak jöztük, de arra elég kicsi az esély, hogy egy gyárban csupa ilyenből álljon az összetétel.
2021. nov. 21. 21:25
 16/22 anonim ***** válasza:
81%

De a diplomásak pár héten belül dobbantani is fognak onnan.

A nagy részét az ilyen helyen dolgozóknak a trógerek, a szerencsétlen egyedülálló anyukák, sokszor még érettségivel és rendes szakmával sem rendelkező személyek és külföldi olcsó munkaerők alkotják.

Valamint a diákmunkások ha vannak.

Ahol én dolgoztam ott a kiéhezett száz éves fószerek a fiatalabb lányokra nyomultak, meg összeültek kitárgyalni a házaséletüket, meg a nőgyógyászati vizsgálatokkal humorizáltak.

Égett volna a pofám a gyerekei helyébe.

De az ész és az intelligencia nem feltétlen diploma kérdése, diplomás bunkók is szép számmal vannak.

2021. nov. 21. 21:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Frissdiplomás vagyok, és kicsit elhúzódott az álláskeresés ami miatt átmenetileg elkezdtem gyárban dolgozni. Azóta sokkal több motivációm van a megfelelő munkahely megtalálására, egyre jobban teperek az interjúkon. Valóban eléggé kiábrándító az ott dolgozók többsége, kész pokol lehet hosszú távon ilyen helyen maradni.
2021. nov. 21. 22:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam gyárban, 3 hónapot, életem legrosszabb munakehlye volt, alig vártam már, hogy megszabaduljak onnan. Viszont a többi dolgozóval nem volt bajom, 1-2 kivétellel, a munkatársaim mind normálisak voltak, nálunk a vezetőség volt borzasztó.
2021. nov. 22. 13:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Primitív aluliskolázott csimpánz képességekkel rendelkező emberek betanított munkasok kozott kell dolgozni. Legtobbje nem agysebész az biztos. A magasabb végzettségű jobb képeségekkel rendelkezőt vagy kikozosítík vagy lenyomják a sajat szintjukre. A gépsorok között a vadon törvényei uralkodnak. 8 elemivel rossz emészteni azt hogy egy érettségizett esetleg többre viszi ott mondjuk nem szétszerel két alkatrészt hanem össze is rak sőt a jelenléti ívet is helyesen ki tudja tőlteni, s képes alap egyenletek megoldására is.😆
2021. nov. 22. 20:29
 20/22 anonim ***** válasza:
72%

Azért még mindig ők hajtják ehhez képest a legtöbb gyakorlati hasznot a társadalomnak.

Cuki, hogy nem elég hogy a fizikai munkások keresnek a legkevesebbet, még jól le is nézik őket és megvetik. Bezzeg az "értelmiségi" réteg, akik életükben egy percetnem dolgoznak, veszik fel a vastag pénzeket a semmire, és a többi emberen élősködnek. Politikusok, focisták, influenszerek meg a többi semmirekellő. Ezek nélkül valahogy el tudom képzelni az életem, de kíváncsi vagyok milyen lenne az élet ha nem lenne több gyári munkás vagy mondjuk aszfaltozó, utcaseprő, mentős vagy buszsofőr...

2022. jan. 27. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!