Mi a jó abban ha kupleráj van, retek van?
Az jó hogy te észreveszed hogy ez rossz és nem normális, holott ebben nősz fel...A legrosszabb mikor valakinek fel sem tűnik hogy ez mennyire nem normális, mert disznóólhoz van szokva/szoktatva.
Gondolom kiskorú vagy még, vigasztaljon a tudat, hogy talán már csak néhány évet kell kibírnod így.
Sajnos sokan ilyenek.
Évekig laktam kollégiumban, hát ott is voltak érdekes dolgok. Látszott, hogy konkrétan évekig nem volt kitakarítva semmi.
De a jelenlegi albérletem is ilyesmi. Amellett hogy elég lepukkant, a lakótársam nem az a takarítós fajta. Konkrétan vastag retket súroltam fel a konyha linóleumról, a pultokon is vastagon állt a zsír, a hűtőben döglött muslicák voltak, a mikró is úszott a retektől. WC-n is látszott, hogy takarítva soha nem volt, a kagyló még csak-csak, de mellette, körülötte mindenen állt vastagon a mocsok.
Nem azt mondom, én sem viszem le mindig a szemetet, meg nem törölgetem naponta a polcokat. De azért már erősen megütötte az ingerküszöbömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!