Gyárban általában miért ilyen retek emberek dolgoznak? Azért mert nincs diplomája az embernek nem kéne ennyire 0 forintos embernek lennie.
Azért mert általában olyanok mennek oda akiket máshová nem vesznek fel, aluliskolázottak, kisebbségiek,(tisztelet a kivételnek), akik primitív környezetből származnak, nem tudnak viselkedni, irigyek, rosszindulatúak mivel alapból rosszak az anyagi körülményeik.
Hosszabbtávon inkább azok maradnak legfőképp.
Ezen már èn is sokat gondolkodtam...
Sajnos kènytelen vagyok èn is ilyen helyen melózni, próbáltam akklimatizálódni, de egyszerűen nem ment...
Idegileg teljesen kèsz vagyok, igyekszem szakmát tanulni, de nem könnyű...
Amúgy a legfőbb ok az az, hogy fèltik a helyüket mèg akkor is amikor több ève munkaerőhiány van
az ilyen munkakörökben könnyen pótolhatóak az emberek, plusz volt a tavalyi év, amikor tömeges elbocsájtások voltak.
szó szerint survivor ment a cégeknél, hogy most ki lesz rúgva 10 ember, egy hónap múlva 20 ember, aztán 50 ember.
és egyre nagyobb divat az ukránozás, amikor kirúgnak minden magyart a nagyobb cégeknél és olcsóbban dolgozó ukrán vendégmunkásokra cserélik őket, ezért be vannak sza rva.
mert van családjuk, vannak gyermekeik, ugyanakkor munkavállalói jogaik és létbiztonságuk nincs.
ezért mindenkit marnak aki a legkisebb veszélyt is jelenti a munkájukra és nem veszik észre, nem fogják fel, hogy ez ellen a helyzet ellen csak egyetlen dolog jelenthetne megoldást, ha összefognának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!