Szakszervezeten keresztül, milyen ügyeket érdemes intézni?
Figyelt kérdés
Egy idősebb munkatársam, a szervezeten keresztül, elintézte korábban, hogy ne 2 órát várjon a távolsági buszra, amivel a munkából haza tud menni. Erre közöltek vele, hogy a kérést, sajnos már nem tudják figyelembe venni, oldja meg, nem akarnak több ügyet a szakszervezettel. Én a 4 év alatt, sok harcot vívtam, sok hideget kaptam, de nem hittem azt, hogy bármelyik szervezet a dolgozók érdekeit is nagymértékben tudná segíteni. Nagyon fontos az, hogy mindenki emberként tekinthessen magára, mondjuk ez nehéz a mai világban. Viszont szerintem, ha nem így tekintenek ránk, akkor az egy megítélés feléjük, amiből más sok információhoz juthat. Szerintetek, az ilyen emberekre irányuló szervezetek, milyen ügyekben tudnak segíteni, ami hatásos is?2021. nov. 20. 07:11
1/2 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint semmi lényeges dolgot nem tudnak elintézni.
2/2 anonim válasza:
Pénzek szedegetését, eltüntetését, - ahhoz profik voltak mindig is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!