Próbanapon érdemes bemutatkozni a többieknek, ha tudjuk, hogy nem sokáig leszünk azon a helyen?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 17:54
1/7 anonim válasza:
Mindenképp. Máskülönben egyből elkönyvelnek bunkónak, utána kitől kérdezel?!
2/7 anonim válasza:
Azért a nevedet mondd el mindenkinek, akivel kapcsolatba kerülsz.
3/7 anonim válasza:
Én el se megyek olyan próbamunkára, amről már az elején tudom, hogy nem fog sokáig tartani. Egyébként igen, illik bemutatkozni. Nélunk vannak ügynökséges beugrrók, és őket is mindig kérjük, hogy muatkozzanak be.
4/7 anonim válasza:
Igen, tekintse rá tapasztalatgyűjtésként.
5/7 anonim válasza:
3 tök jó neked
Én mikor pályakezdőként húszon 1-2 évesen felköltöztem vidékről Pestre albérletbe, és mivel nem volt sem álláskeresési, sem gazdag szülő/rokon, sajnos kénytelen voltam ebben a helyzetben munkakeresés közben is DOLGOZNI. (tehát ha csak xar helyre vettek fel, akkor el kellett fogadnom és kerestem tovább, hogy a szakmámban tudjak elhelyezkedni)
Örülj neki, hogy te nem innen indulsz..
Válaszolva is: igen, persze, miért ne mutatkoznál be? Én csak szimplán nem veséztem ki nekik a magánéletemet, (pláne miután láttam, hogy egymást is hogy kibeszélik a másik háta mögött..)
Rám fogták, hogy milyen zárkózott vagyok, de milyen jól dolgozok, így békén hagytak. Aztán 3 hónap előtt léptem egy normálisabb helyre.
6/7 anonim válasza:
Igen, nem tudhatod, meddig maradsz.
7/7 anonim válasza:
3-as vagyok, nekem eddig még egyetlen próbamunkámért sem fizettek. Mire fel pazaroljam az időmet, ha tudom, hogy úgyse kapok érte pénzt, de a számlákat fizetni kell nekem is? És nincs gazdag szülő, rokon, kutyafüle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!