Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Próbanapon érdemes bemutatkozn...

Próbanapon érdemes bemutatkozni a többieknek, ha tudjuk, hogy nem sokáig leszünk azon a helyen?

Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp. Máskülönben egyből elkönyvelnek bunkónak, utána kitől kérdezel?!
2021. nov. 8. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért a nevedet mondd el mindenkinek, akivel kapcsolatba kerülsz.
2021. nov. 8. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Én el se megyek olyan próbamunkára, amről már az elején tudom, hogy nem fog sokáig tartani. Egyébként igen, illik bemutatkozni. Nélunk vannak ügynökséges beugrrók, és őket is mindig kérjük, hogy muatkozzanak be.
2021. nov. 8. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, tekintse rá tapasztalatgyűjtésként.
2021. nov. 8. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:

3 tök jó neked

Én mikor pályakezdőként húszon 1-2 évesen felköltöztem vidékről Pestre albérletbe, és mivel nem volt sem álláskeresési, sem gazdag szülő/rokon, sajnos kénytelen voltam ebben a helyzetben munkakeresés közben is DOLGOZNI. (tehát ha csak xar helyre vettek fel, akkor el kellett fogadnom és kerestem tovább, hogy a szakmámban tudjak elhelyezkedni)

Örülj neki, hogy te nem innen indulsz..

Válaszolva is: igen, persze, miért ne mutatkoznál be? Én csak szimplán nem veséztem ki nekik a magánéletemet, (pláne miután láttam, hogy egymást is hogy kibeszélik a másik háta mögött..)

Rám fogták, hogy milyen zárkózott vagyok, de milyen jól dolgozok, így békén hagytak. Aztán 3 hónap előtt léptem egy normálisabb helyre.

2021. nov. 8. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, nem tudhatod, meddig maradsz.
2021. nov. 9. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, nekem eddig még egyetlen próbamunkámért sem fizettek. Mire fel pazaroljam az időmet, ha tudom, hogy úgyse kapok érte pénzt, de a számlákat fizetni kell nekem is? És nincs gazdag szülő, rokon, kutyafüle.
2021. nov. 9. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!